Bsraaa366 10+1 deyim kaçıncı haftada göbeğim belli olmaya başlar çok merak ediyorumm ilk hamileliğim 🙃 sizin kaçıncı haftalar da belli olmaya başladı?? 🤩
Zeysezer Bsraaa366 16da belli olmaya başladı evde belli ama tesettürlüyüm dışarda hala belli değil bol giyindiğimden😂
-Arya- Bsraaa366 26 haftalığım şuan, geçen hafta çıktı diyebilirim karnım 😂 24tte falan dümdüzdü. Şuan dar giyince belli, bol şeylerde hala gözükmüyor 🤷♀️🌸
Aysenurctn32 Bsraaa366 Acaba belli oluyor mu göbeğim çıktı mı derken bir bakmışsın kocaman karnın var 😄 10 haftalıkken hastanede yatmıştım o zaman pijamam zor oluyodu göbeğim kocaman gibi geliyodu şimdi 32 oldum acaba daha kilo alır mı diye düşünüyoruz 😄
Sunay10 Aysenurctn32 ah ah asıl 35 ten sonra alınıyor sen erken başlamışsın ben ekmeği kestim sabahları bir dilim oda tam buğday ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi hamur işi kestim. Pilav makarna aşırı canım isterse bir kaşık en son 12 kilo almıştım 38/0 oldum bakalım bu gün yine kontrolüm var
tatliayminaninannesi Bsraaa366 31 haftalığım hala bile anlaşılmıyor bazen 🙄 dar giyersem ancak öyle anlaşılır 😅
blueberyy00 Bsraaa366 şu aralar gazdan dolayı bı göbeğim var ama o bile mutlu ediyor bebiş buyuse de bebiş göbeği olsa hemen diye hevesleniyorum 8+4 uz
FusunF Bsraaa366 17 haftalığım bende hafif var dar elbiselerden baya belli evde Zaten büstiyer giyerim belli 😂😁bol giyinmiyorum giyinsem belli olmaz 🤣
AlyaEkmen_ Bsraaa366 17 den sonra hafif bir göbeğim oldu şuan 21.haftadayiz belli oluyor göbeğim ama ev haliyle durunca belli oluyor dar bir t-shirt vs ile 🙈dışardan hala belli olmuyor hamile olduğum