19524 Kasilmalarim çok oluyor belden kasiga doğru ağrılarım var sırtım çok ağrıyor bir haftadır çekiyorum bugün daha yoğun doğum mu yaklaşıyor acaba 39+6haftdyim
Hemsireeee 19524 Ben de aynı durumdayım 3 gündür çekiyorum , doğuma hazırlık aşamaları bunlar , gittikçe şiddeti ve sıklığı artıp dayanılmaz oluyorsa artık mutlu sona yaklaşıyorsun demektir🤗
Hemsireeee Zuzu 19524 2 sancı arası 10 dk olunca hastaneye gitmek gerekiyor , sen bi takip et sıklığını çok sık olmaya başladıysa aksatma bence canım git Dr a
19524 hvvayldz27 Biraz daha bekleyim de geçmezse gideyim açılma fln yoktu 3 gün önce gitmiştim çok ilgilenmiyorlar o yüzden gitmek istemiyorum aslında
19524 Hemsireeee yaşadığım sancıyı tanimlayamiyorum sadece gün geçtikçe kötü oluyorum vucudumdaki kemikler sızlıyor sanki bi de kasiklarim ağrıyor karnım sert oluor bu sancimi oluyor bilmiyorum
Hemsireeee 19524 benm de ilk gebeliğim seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum çünkü o yüzden ben de emin olammıyorum . Ama Dr doğum sancısı geldiği zaman anlaman mümkün değil demişti o yüzden bayaa dayanılmayacak şiddette olur heralde 🤔