Guneyinannesi1 Suan25+0 haftaligim gecen gittim 630 gr dedi kilosuu iyi derken böyle garip sekilde söyledi tirstim ama zayif gibi geldi sizin kiler kac kiloydu aceba m
H_myra1 Guneyinannesi1 24. Haftamda gitmedim yani denk gelmedi 21+5 te 460 gr dı 26 da gidicem birde şimdi 25+4 üm ama bana iyi geldi sizin bebiş in kilosu normal yani
tatliayminaninannesi Guneyinannesi1 24+4 de 700 gramdı. Doktor iyi dediyse sorun yoktur bence 😋 kaşar muz ceviz ye bol bol 🥳
dakpinar- Guneyinannesi1 22+4 te 620 gramdı kuzum benimki , doktorun bir şey dedi mi ? Kaşar ve muz kilo aldırıyormuş öyle dıyorlar 😍
nevamm1 Guneyinannesi1 24+4 760 gramdi benim kıyaslama canım ultrason cihazından bile farklılık olabiliyor bazı bebekler minyon olabiliyor doktorun iyi dediyse güven bir sorun olsa muhakkak söylerdi çünkü her zaman en kötüsünü söylüyorlar.
H_myra1 Guneyinannesi1 her bebegin gelişimi farklıdır kiminin 600 kiminin 700 diye degişe bilir saglıklı ise gerisi teferruatt🤗
dakpinar- Guneyinannesi1 canım benim hiç üzülme ana yüreği galiba bu 🥰 zayıf ama sağlıklıdır Belkı ama gayet ıyı kılosu üzülme , bir bakarsın annesi bir anda öne geçer kuzucuk bunlar ıcerde ne yapıyorlar goremıyoruz 🥰
Kafam Guneyinannesi1 benım de 670 grmdı bi hafta sonra tekrar kontrole gittik 890 olmuş bu haftadan sonra cok hızlı alıyolar kilo ayrıca gramı iyi bence canım sıkma canını