akgnrmn Iremm_22 bende 6 haftalık hamileyim dün verdi banada doktorum ilk günden çok iyi hissettim kendini gösterdi gerçekten sabah kalktığımda bulantım olmadı. Eczacı arkadaşım da çok iyi bi bulantı ilacıdır dedi.
Damli Iremm_22 bende kullanıyorum o olmasa yerlerde sürüncem o derece kötüyüm ilaç baya baya azaltıyor
akgnrmn Iremm_22 gece yatmadan önce 2 tane al dedi bana doktorum. Eczacı aekadaşımda aynısını dedi akşam yatmadan önce alman yeterli diye.
Eylul2797_ Iremm_22 11+3olduk 9 haftalık Ken kullanmaya basladım Bi sabah Bi aksam alıyorum yani eskisine göre iyiyim gece istifra ediyorum ama en azından gün icinde biseyler yiyebiliyorum yine bulanıyo midem ama kusmayı azalttı diyebilirim
Minisi Iremm_22 29.haftada hala bulantı ve prilam 🤷🏼♀️😂 rahat vermiyor bebiş. Prilam hamileler için uygun olan bir bulantı hapı. Ben gece uyumadan2tane alıyordum. Bulantı kusma fazla olursa gün içerisinde 4taneye kadar içilebiliyor. Size nasıl yarıyorsa öyle için. Ya gece uyumadan2 tane. Yada sabah 1öğlen 1. Bünyenizin kabulüne bağlı ☺️
Kelebekim Minisi ben de gece 1 tane içiyorum tüm gün rahatlatıyor. Gün içinde içersem başımı kaldıramıyorum fena yapıyor beni,
Minisi Kelebekim uyku yapanlar oluyomuş.Rabbim hepimize şifalar versin rahat gebelik geçirip, doğum yapmamıziı nasip etsin 🙏🏻
Lina16 Arkadaslar soyle soyleyeyim 34+5 im hala mide bulantim var boyle birsey gormedim hayattan bezdim adeta prilam ilk zamanlarda kullandim uyku yapiyo sersem gbi yapiyo diye icmedm . Umarim bulantilariniz benim gbi 9 ay surmez berbat birsey !!
Kelebekim Gzmhsyn ben geçen gece 3 ü geçmişti yatmam, içmeyi unutmuşum, midem bi başladı bulanmaya 🤢aklıma geldi hemen koştum içtim. Hala devam ediyor demekki, korkuyorum açıkçası içmemeye. İnşallah en kısa sürede geçer bu durum🤲