SedanurAydnAta Hatice44 Yapacak bişey olmayınca mecbur 🤣 her yaz çıkıyor zaten yinede sıkılmadan izliyorum 🙈😅
Yas35 Yas35 bebek için bişeyler yapabilirim aslında ama sıcakta malzeme almaya kim gidecek demişsıniz ya. O yüzden internet üzerinden sipariş verebilirsiniz dedim
Kbrdmr93 Aybebek herşeyin fazlası zarar canım 30haftaya kadar çalıştım şimdi evde yatmak çok zor geliyor İnan dışarı da çıkamıyorum doğurmak istiyorum 🤪
istanbulluanne Sıcaktan dışarı çıkılmıyor, yat yat bunalım valla. Koca gün elimde telefon yabanci dizi,instagram falan takılıyorum. Telefon olmasa naparmisim acaba. Benim de kismetse aralikta doğum daha çok var . Çalışmamak cidden cok kötüymüş 😒
Damladuaa Aybebek valla ben evden dışarı adımımı atmıyorum akşama kadar temizlik yapıyorum yatıyorum kalkıyorum yemek yapıyorum eşim geliyo dışarı çıkıyoruz hergun böyle 💕🙏🐣💕
Deletedmom47 Aybebek Sabaha kadar oturup aksama kadar uyuyorum 🙈 sonra kalkip kahvalti yapip evle ilgileniyorum ve aksam yemegi yiyesiye tekrar gun bitiyor yine sabaha kadar otur flan 😄🙈
dphnln Aybebek Kitap okuyorum. Yemek yapıyorum. Bebeğimle konuşmaya çalışıyorum. Çoğu zaman sıcaktan dolayı dışarı çıkmak istemiyorum bile, üşenmezsem denize gidiyorum.