Aybebek Malum dışarı çıksam adım atsan para.. evde kalsam canım sıkılıyo.. eşim çok diyo ama kadın milleti dusunuyo işte.. yemek yapıyorum kısa suruyo.. temizlik haftada bir yapıyorum her yeri döküyorum.. yapacak bişey bulamiyorum evde can sıkılmamalı için neler yapiyosunuz?
Kbrdmr93 Aybebek valla ben bütün gün uyuyorum napim sıkıntıdan patlıyorum form da geziyorum akşama kadar bu sıcakta dışarı çıkamam yoksa yolda doğururum🤪🤪
MinikkkMucizem Aybebek bebeğin için biseyler yapabilirsin canım mesela ağız mendili kenarı yapabilirsin ya da dagitmalik süs 😄
Seqnem Aybebek çalışmayan annelerin evlenir evlenmez neden çocuk yaptıklarını şimdi anladım. Çalışmamak çook sıkıcıymış.
Kbrdmr93 Aybebek herşeyin fazlası zarar canım 30haftaya kadar çalıştım şimdi evde yatmak çok zor geliyor İnan dışarı da çıkamıyorum doğurmak istiyorum 🤪
4283eslem Aybebek youtubede çok güzel bebek örgü modelleri var bn ordum çok eğlenceliydi düşünebilirsin
BuFi2012 Kızlar valla benim evin ne işi ne gücü bitiyo yorgunluktan zor atıyorum kendimi yatağa ki zaten son ayım halsizlik vs hat safhada... hazırlıklarımla uğraşıyorum bitürlü bitmedi halbuki ta 20. Haftada başladım hemen hemen 🤔
Hatunnn Aybebek ibadet edebilirsiniz kuran okuyun meal tefsir okuyun vaktin nasil gectigini anlamassiniz