Mltm88 cidolila Bende 34+0′da gitmiştim 2946 gramdı..Doktor fazla dedi.Sanırım fazla karpuz yemekten,kendime engel olamıyorum 😏😏😏 Haftaya 36 haftalıkken gidicem kontrole,böyle giderse 37 haftalıkken alırız dedi doktor…Bakalım ne olacek
Aysen3434 cidolila benim 34 de 2544 dü. Ve haftasiyla uyumluydu, sizinki de normal duruyor haftasindan onde mi ki?
Mltm88 Aysen3434 Valla nekadar tam bilmiyorum ama dün eşim uyardı en son bence yeter diye,elimde değil içimdeki ateşi alıyo sanki🙈🙈Tek seferde bir servis tabağına dilimlenen karpuzu bitirebilme kapasitem var 🤣
Aysen3434 Mltm88 bende oyleyim ya mevsimi bitince ne olcak diye kara kara dusunuyorum. Karpuzssuz bi hayat dusunemez oldum 😀😀
eliffkrts cidolila aslında önemli olan konunun bebeğinizin pizza hamburger ile ne kadar sağlıklı kilo aldığını düşünmelisiniz bence, süt yumurta ve peynir yemedim bu kiloda düşüncesi çok sağlıksız, kilo değil güçlü bağışıklık güçlü kaslar önemli olan
cidolila eliffkrts süt peynir yumurta tüketip kilo aldıramıyanlarda var ne kadar güzel beslenirsen beslen kilo almayınca almıyor ne kadar üstüne düşersen ters tepiyor tahlil sonuçlarımda çok iyi çıkıyor bağışıklığım güçlü baya bi maşallah 🧿
Mltm88 Aysen3434 Aynen bende öyle düşünüyorum ama hem doğurmuş olucam hemde havalar serinleyecek ya bukadar canım istemez diye düşünüyorum 😍😍
Sudeeee cidolila maşallah bu anlattıklarınız ben o kdr üstüne düşüyorum pimpirikleniyorum vs ama 33. Haftamda 2 kilo cikti daha yeni geldim doktordan moralim bozuk muzlar mı yemedim soda mı kaşar mı her akşam ev yemeği yapıyorum özenerek bu ne be 😂😂 tabiki maşallah sağlıkla alalım hepimiz insallah 🧿🧿🤲🏻🤲🏻
eliffkrts cidolila sizin bağışıklığınızdan bahsetmiyorum bebeğinizin kas ve bağışıklık sistemi :) bunlar kilo ile eşdeğer değil malesef kaliteli beslenmek önemli
cidolila Sudeeee ne kadar alsın diye uğraşırsan almıyor bebişler gerçekten hayırlısı olsun inşallah bu saatten sonra alır
Elif_Eda cidolila Ayy okurkenn kendimii gördümm yeminlee 🥰🥰 Bu ay belkide 4 kez dışardan yemişimizdir ☺️☺️ Bazen sıkılıp söylüyoruz ama genel olarak evde yapmaya çalışıyorum..Bizde 34 de gittiğimizde 2445 kilosu 45 cm boyuydu şuan 35+2 olucaz 36 da gidicem bakalım durumlar ne olucak bizim kızz 3000 olur herhalde 😅😅