Haticeey AlyaEkmen_ Önce bulantılarım çoktu canım zayıfladım biraz sonra 3 aylıktan sonra almaya başladım aslında aşırı bi iştahım yok hele tatlı şeyleri yemem çok nadir o halde aldım o kadar 🤭
AlyaEkmen_ Haticeey ay bakalım biz sizin haftanizda kaç kilo olucaz 🤗🙈olsun sizin Bebise yarıyor ❤️kilo geçer gider
Ozgecrnylmz AlyaEkmen_ benim boyum 172 ve 18. Haftaya kadar filan 57-58 kiloydum hiç kilo almamıştım. doktorlar bana kilo al vs demedi zayıf olmama rağmen, ilginçmiş söylediği.
AlyaEkmen_ Ozgecrnylmz Bende şaşırdım ama açıkçası önemsemedim çok 😂sadece merak ettim benle aynı haftada olanlar kaç kilo diye 🤗zaten dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum 🥲
Haticeey AlyaEkmen_ Aynen canım bebeğimin kilosu iyi şükür merakla bekliyorum kaç kilo alacağınızı bizim haftamıza gelince bi post aç görüşürüz 😂
Firatlar AlyaEkmen_ Benim malesef tatlıya olan düşkünlüğüm cok fazlaydı şekerin cıktı suyumda fazlydı.. Düzelmedide hep öyle kaldı son haftalarda dikakt etmem işe yaramadı yani çok dikkatsizdim ama şükğr sağlıkla kucagıma almıştım
AlyaEkmen_ Firatlar şuan şekerim yok ama dikkat ediyorum bende şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz darısı başımıza 🥲💙