Feyzaveannesi htcmuhammed 11+3 haftalığım kızımda 3 yaşında 😊 ona rağmen biraz zor olcak biliyorum size Allah kolaylık versin valla 😊
Nzli-brfn00 htcmuhammed kızım ekimde 2 yaşına girecek 6 haftalık hamileyim pazartesi gidip keseyi görecem Allah’ın izniyle ❤️😍
gamzekubra htcmuhammed oğlum 16 aylık 10+4 günlük hamileyim doğunca nasıl olacak bende merak içerisindeyim😀
gldn065807 htcmuhammed valla canım buğun doktorum sordu ikili düşünmüyorum dedim sen bilirsin dedi sadece gel ense kalınlığına falan bakalım dedi çokk kararsızım ilk oğlumda çok korkuttular şimdide terettutte yim açıkçası
htcmuhammed gldn065807 şöyle bir durum var can aldirmicaksak hicbirzeyin onemi yok ama iste insan gercekten terettut ediyor
gldn065807 htcmuhammed tabiki Rabbımin verdiği kabulüm asla öyle bisey düşünmedim yine öyle bisey olur hamileligim zehir olsun istemiyorum şuan oğlum 10 yaşında maşallah hiç bir sıkıntısı yok oğlumda kürtaj yapalım bile dediler yani nasıl diyeyim kötüydü ya
htcmuhammed gldn065807 seni cok iyi anliyorum can benim ilki dusuk oldu ikinci kurtaj ucuncu de oglum dogdu cok sukur simdide hamileym Rabbim acilari i gostermesn