Bilinmiyorcpg Günaydın bacımsular🤩 Nasılsınız bakalım? Bebelaklar nasıl? 😂 Sabah kahvaltı yapıyor musunuz, yapıyorsanız neler yiyorsunuz faydalı olması açısından? 🦋
SahraKubra Bilinmiyorcpg ben sırf sağlıklı beslenmek için anne evine geldim her şey organik yumurta, domates, salatalık, peynir, yoğurt, reçel falan yiyorum 🙈
Sancarefeem Bilinmiyorcpg kahvaltı eşimle ince çizgimiz eşim işten gelir birlikte yaparız peynir zeytin sosumuz kızartmamız bal tereyağı domates salatalığımız eksik olmaz çok şükür en sevdiğimiz şeyler bunlar bide bol biberli Menemen 😅yumurta sevmeyiz ben hamilelikten dolayı iğrendim eşim seçici biraz sevmez öyle yeriz ki daha yemek yemeyiz gün boyu o derece 😂😂😂
Ysmn311111 Bilinmiyorcpg bebeği doğmuş olan anne kahvaltısı nasıl olur sence🤣🤣ayak üstü at kovaliyor gibi dkdkd
Bilinmiyorcpg Esraali Afiyetler olsun💖 Ben çay içemiyorum hiç sevmem, bir de şu an daha çok yeni hamileyim ama buna rağmen minik minik bulantılarım var yine de tiksinmiyorken yemeğe çalışıyorum ki daha da kilo vermeyeyim zaten 42 kgyum🤐
Betulbayar32_ Esraali tost diyince canım tost cekti🤭yemek postlarını okumayı bu yüzden sevmiyorum ya😀❤️
teletabi Bilinmiyorcpg aha ben gibi bir anne daha🤣 bende 42 kiloyum yesemde alamıyorum kuzum. Oğluma hamileykende böyleydim. Şimdi ikinciye hamileyim 42.25 geldim geçen gün 12 haftalık bu arada🙈
Bilinmiyorcpg SahraKubra Oh şifa olsun inşallah 💖 Benim annemin şu an haberi yok bulantılarım var diye de gidemiyorum anlamasın diye 😂
Bilinmiyorcpg Esraali Vallaha bu 3 gündür ayıptır söylemesi mutlaka yumurta yedim, peynir, zeytin, domates, 1-2 dilim ekmek falan ama yavaş yavaş sıkılıyorum çünkü kahvaltı en sevmediğim öğünlerden 🤢
SahraKubra Bilinmiyorcpg bende 10. Haftaya kadar söylemedim sonra dayanamadım ☺️ Çok şükür mide bulantım da hiç olmadı senin de çok uzun sürmez inşallah 😁
Pinarr35 Bilinmiyorcpg ay nasil soylemeden duruyorsunuz benim annem hayatta yuzume bakmaz oyle bisey olsa😁
Bilinmiyorcpg Sancarefeem Oh maşallah, Allah yuvanızın bereketini arttırsın🤲🏻🥰 Bizde eşimle haftasonları saat 13:00-14:00 arası uyanır yemeğimsi kahvaltı hazırlarız hep kuymaklar, menemenler sonra bizde yemek yemeyiz zaten 🤩 Yumurtayı bende sevmiyorum normalde Allah affetsin ama bu aralar daha da tiksinmeden yemeğe çalışıyorum 🤢 Ama tek başıma kahvaltı yapmaktan hiç hoşlanmıyorum 🥺
Sancarefeem Bilinmiyorcpg aminn hepimizin inşallah 🥰🤲🏻 Tek başına asla böyle sofra hazırlamam tabak yaparım koyarım herşeyden kızımla yeriz eşime hep derim sensiz olmuyor be sen bana iştah veriyorsun diye Güler hep 😂😂😂😂 yumurta yemem için canımın çooookkk çekmesi lazım o da biraz zor. Mesela her sabah kızımla 1 muz yemeye çalışırız bizim geleceğimiz oldu çocuk uyanır uyanmaz muz der 😂
Bilinmiyorcpg teletabi Ay ne olacak böyle sağlık olsun tabi ama Allah’ın izniyle kucağımıza alana kadar bir 10 kg falan alıp canlanıp kanlansaydık😂
teletabi Bilinmiyorcpg ben ilk oğluma 51 gibi hamile kaldım 53.430 du doğuma girdiğimde çıktığımda 48 kilo gibi gelmiştim 🙈
Dilekcnkn Bilinmiyorcpg Günaydın canım sabah erken kalkıyorum zaten ben ve kahvaltımı yapıyorum tabikide bu aralar fena şekilde bal kaymağa sarmış durumdayım 😂😂
Bilinmiyorcpg Dilekcnkn Bende cici bebe ve süt ikilisinin bataklığına düştüm geceleri yiyorum, ama gündüz hiç tatlı bir şey istemiyor canım 🤭🤭
ZZeynepP1903 Klasık seyler yumurta peynır kasar domates zeytın 😅 bugun canım patates kızartması cektı onu yaptım yedim afıyetle 🙊 üstünede soda 😂
Bilinmiyorcpg ZZeynepP1903 Ay afiyet bal şeker olsun, yarasın inşallah 💖 Bende biraasscık patates ve biber kızarttım bugün 🤭💞