• Öneri
  • anne yanı park beşiğe yatak seçmemde yardımcı olur musunuz 🤦🏻‍♀️

ya elele madre anne yanı park beşik için hangi yatağı tercih etmeliyim tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi? yataşın twiny modelini düşünüyodum ama 9cm. ama 5 cm olması gerekiyomuş yüksekliği kafam karıştı🤦🏻‍♀️

18 gün sonra

eliftalay merhaba, aldınız mı yataktan? Bnmde park yatağım elele madre ve twiny almayı planlıyorum merak ettim ☺️

elkacin aldım😊 boydanda endende tam denk geldi, yani hani anne yanı kademesinin boşluğu varya orasıda tam düz oldu. ama ben sorun teşkil edeceğini sanmıyorum 😊

eliftalay canım 5 cm cok ince oluyor. Öyle olması şart değil sadece yumuşak veya ortopedik olmaması lazım. Sert olması gerekiyor omurga gelişimi açısından. Ben twinny aldım daha kullanmadım ama gayet güzel. Yüksekliğide çok ideal bence

eliftalay süper olmus, güzel günlerde kullanmak nasip olsun 🙏 benimkiyle aynı renk 🌸 bence de sorun olmaz bu arada sonuçta açık taraf yatağa bakıyor ve çok yüksekte kalmamıs. Ben de twiny alayım o zaman. 70×110 tam oldu değil mi? Nevresim düşündünüz mü?

elkacin evet 70×110 tam. ben nevresim almadım. çarşaf aldım sadece lastikli. çoğu kişi önermedi nevresim. ama ihtiyaç olursa alırım😊

eliftalay merhaba tekrar rahatsız ediyorum 🙊 internetten bakıyorum da uygun ölçülerde lastikli çarşaf bulamadım 🥲 bana marka önerebilir misiniz? 🌸

elkacin 70×110 bende bulamadım😊 70×140 aldım oldu öyle büyük felan durmadı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz😊

eliftalay 70 kısmından olmaz diye çekindim ama yine de aklımda bulunsun denemis olarak oldu diyorsunuz ☺️ Tesekkurler

eliftalay alez aldınız mı acaba bu park beşik yatağı için yoksa gereksizmi ben almadım ama almalıyım gibime geldi sızdırma felan olursa yatak mahfolur içine işler