ya elele madre anne yanı park beşik için hangi yatağı tercih etmeliyim tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi? yataşın twiny modelini düşünüyodum ama 9cm. ama 5 cm olması gerekiyomuş yüksekliği kafam karıştı🤦🏻♀️
anne yanı park beşiğe yatak seçmemde yardımcı olur musunuz 🤦🏻♀️
Ben de bu köşede bekleyeyim😊
elkacin aldım😊 boydanda endende tam denk geldi, yani hani anne yanı kademesinin boşluğu varya orasıda tam düz oldu. ama ben sorun teşkil edeceğini sanmıyorum 😊
eliftalay canım 5 cm cok ince oluyor. Öyle olması şart değil sadece yumuşak veya ortopedik olmaması lazım. Sert olması gerekiyor omurga gelişimi açısından. Ben twinny aldım daha kullanmadım ama gayet güzel. Yüksekliğide çok ideal bence
Prettywoman91 bencede😊
elkacin evet 70×110 tam. ben nevresim almadım. çarşaf aldım sadece lastikli. çoğu kişi önermedi nevresim. ama ihtiyaç olursa alırım😊
elkacin hayırlı olsun güle güle kullanın🥰🥰
elkacin 70×110 bende bulamadım😊 70×140 aldım oldu öyle büyük felan durmadı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz😊
elkacin bende senin gibi düşünmüştüm ama oluyo😊
eliftalay https://resimyukle.io/r/OPoFc0piVn hatta görsel de atayim. Içindeki yatak yataş in cottony markası ve 9 cm. 4 5 cm ince gelirmiş iyi ki 9 cm almışız