Surprizyumurta_ Kızlarr bebişlere neler aldınız benim ikinci çocuk ilk kız ikinci nasipse erkek dediler 17. Haftaya girdik henüz bişey almadım erken olduğunu düşünüyorum Ve her şey ateş pahası sizler nerelerden neler aldınız hadi gelin paylaşalım🥰
Mehtap23 Surprizyumurta_ cinsiyeti kesinse şimdiden bakın e bebekte güzel indirimler geliyor ara ara. Civildede uygun şeyler var👍
bahtnurr1 Surprizyumurta_ piyasanın en uygunu ebebek ve kalitesi gerçekten güzel. Diğer şeyler için trendyol ve Hepsiburada dan aldım ıslak mendil falan
Surprizyumurta_ Mehtap23 yani dr muz kesin dedi pipisine kadar usg fotosu aldı ama bilemiyorum😂 evet e bebekte internet sitesinde güzel şeyler var mağazasında pek kalmıyor
Gizemin-minnakI @Surprizyumurta_ bende 17. Haftadayım . İndirimden otomatik ana kucağı aldım sadece . İnternette çok güzel düşüyor bazen . 400 e aldım . Ertesi gün 2 bin oldu 😂 başka bir şey almadım . Görümcemin küçük çocuğu var sağolsun pusetini telsizini vs hep vericek. Kuzenimden de sepet beşik falan aldım. O yüzden alışveriş için biraz bekliyorum . Önümüzdeki ay gibi emzik biberon vs almaya başlıcam. Yoksa pahalı olan ürünlerden almaya başlardım .