Pirayeada SahraKubra 12 haftalik tahminen kız dedi .tabi ki önce sağlık önemli benim için çünkü 2 kaybim var. Ama gönlümde ’de kız vardı 😊
ElifSencan123 SahraKubra hayırlı olsun inşallah benimde öyledir 11+6 yım haftaya bugün kontrol var ozamn soylicem dedi bir kızım var bunda da gönlüm erkek ten yana çünkü babamın ismini koyucam inşallah
2erkekannesiii 13 hafta da kız dedi tabi değişmezse şükür bir tane oğlum var Rabbim gönlüme göre nasip etti
Minnosannesi38 ElifSencan123 ay bende 12.haftada kesin diyemem ama kız dedi bende rahmetli babamın adını koymak için erkek çocuk istiyordum doner mi acaba erkeğe kiz da olsa hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olması tabikide 🙏
ElifSencan123 Minnosannesi38 Öyle tabii yeterki sağlıklı olsunlar benim bu ikinci ilki kız benimde babam bir ay önce vefat etti bu bebek erkek olursa ismini koyarım diye umut ettim hep. Ama bana henüz birşey demedi tabii 12 haftada erken bir hafta belli de olmaz tabii
Kubra2727 Minnosannesi38 ay bendede 12. Haftada kiz olabilir emin degilim dedi bende erkek olsa cocukluk hayalim dedemin ismini koymak cok seviyordum onu… aslinda kiz cocuklrina düskunum ama isimden dolayi erkek istoyordum 🤗
Minnosannesi38 Kubra2727 tek sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil insallah sağlıkla kucağımıza aliriz