K2ratass Aşermek nedir arkadaşlar? Yani bu canin biseyler cekmesini soruyorum. Normalden farki nedir?
eliffkrts K2ratass bence hiç bir farkı yok hamile olunca anladım, şimdiye kadar kandırıldığımı düşünüyorum 😂 normalde iştahlıysa hamilelikte abartılıyor, ilk 3 ay aşerme olurmuş diye duymuştum
Denizyildizii K2ratass ay yok öyle Bisey ben iki gebeliğimdede hic aşermedim bana saçma geliyor. Yani canim biseyler istiyor bazen ama zaten hamile olmadan öncede istiyordu ayni sey yani.
-derya-anne- K2ratass herkeste aşerme farklı olabilir belki mesela benim eğer gerçekten canım bisey istiyosa ne kokusu alırsam alıyım o canımın istediği yiyecek gibi kokuyo bana
Annem1 K2ratass herzman ister canınız ama o an canınızın istediği şeyi deli gibi istersiniz yani bende oyle olmuştu. Herzman aklınızda olur olmazsa olmaz gibi. Ben erik aşermiştim. 6 eriğe 50 TL vermişti galiba eşim
K2ratass eliffkrts hayir dun aksam canim dondurma istedi. Normalde de ister. Aserme olunca nasil isterdi acaba. Hala aklim dondurmada 😄 asermis miyim ki
Pentate Ben Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim o zamandan beri karpuz ve çilek aşeriyorum eşim kışın ortasında karpuz aramaya gitmişti 🤭
-derya-anne- Pentate O bende de oldu mevsimsiz olarak karpuz erik ve kiraz asermistim kızımda eşimde araya araya bulmuştu sağolsun 6 erik 5 kiraza 50 lira para vermişti garibim
Avokadoo @K2ratass valla canin bi seyleri istio ama asermek farkli bence. 2 seye aserdim smdiye kadar o aklima geldigi anda agzimda o tadi hissediodum yani
K2ratass Agizda istediginiz seyin tadini hissetmek , deli gibi istemek demissiniz 😋😋 ben bunu 30 yildir yasiyorum ☺️