Merhaba arkadaşlar eşim salı günü test oldu ve pozitif çıktı.(eşimde hiçbir belirti olmamasına rağmen pozitif çıktı) ben salı çarşamba hiç uyumadan ateş bogaz agrısı burun tıkanıklıgı bacak ve bel agrısı çektim oldugum yerden sadece eşim kaldıra biliyordu beni hiçbir yerimi hissetmedim . Sağlık bakanlıgından eşimi aradıklarında benide karantinaya aldılar. Eşim hamile oldugumu ve hastalıktan başımı kaldıramadıgımı söyledi ve il ve ilçe sağlık bakanlıgının yogun oldugunu 112 yi arayıp destek isteyin dediler ve hamilelerde pozitif çıkmasada hastaneye yatması gerektiğini söyleniler. Ben hastanede yatmak istemiyorum
tabi 112 yi arayıp gelip test yapıp gitmelerini isticem acil numara olmasına rağmen 20 dk da 112 ye bağladıp durumu izah ettik bütün bilgilerimi aldı tamamdır ilçe sağlıktan gelcekler dedi ve kapattı. 1 tam gün bekledim ne arayan ne soran var sonra kendi doktorumu aradım agrı için parol al vücut direncin için c vitamini al dedi. 1 gün sonra onlar beni ayaga kaldırdı. Bogaz agrısı ve burun tıkanıklıgı tabiki gitmedi. Beni kimse aramayınca kendim test olmaya gittim gece bilgi geldi ki pozitifim .
Benim durumda olan veya geçirmiş olan hamişler neler yaptınız.En çok bebegime etkisi olur diye korkuyorum .