Beyzanuryhnn Hamilelikte anlık korkular yasayan var mı varsa sizi nasıl etkiledi? Anlik korkudan kastım bi sese irkilmek vs vs…
Yagmur00 Beyzanuryhnn ben hep yasıyorum canım bıde yanliz kalıyorum gece gunduz esim bı ıkı saat ewde oluyo ve artık cok ırkılıyorum hersey den tak Aca ne kım falan oluyo
Bir_tospik_beklerken Beyzanuryhnn ben hamilelğimin başında çok yaşadım bildiğin başımda biri bekşiyor gibi falan bile oldum. Sonra bana bi dua yazdırdılar atlattım şükür şuan bi sıkıntım yoktur. Hamilelikte çok sık rastlanıyormuş böyle durumlara
Kderdenzmsl Beyzanuryhnn bana uyurken oluyo yani boyle tam uykuya dalicakken irkilip uyanıyorum Yerimden sicriyorum resmen
Gamzeparlak1 Beyzanuryhnn hamilelikten değil de genelde yüksek ses,bı şeyin düşmesi,cam şeylerin düştüğünü görmek benim fobimdir. O kadar korkuyorum ki o anda konusamiyorum kitleniyorum,bebeğim de kasiliyordur diye üzülüyorum.
Hayal0102 Bana da hamilelikte olmaya başladı eşim sesleniyor ya da bı anlık bı şey oluyor hemen hii diye korkuveriyorum😀 ben çamaşır asıyorum o maça bağırıyor benim balkonda hemen kalbim titriyor 😅bir bende mi oluyor diye düşünüyordum ben de