elif_4804 Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 💖 Ben daha önce şubat sonunda hamile olduğumu öğrendiğimde sigara içiyordum ve azaltmak yerine aksine arttırdım içmek yetmiyordu yemek istiyordum resmen, daha sonrasında düşük yaptım ama sigarayla alakası yoktu tabiki, yine de bir daha hamile kalırsam içmeyeceğim dedim kendi kendime ama hamilelik planladığım dönemde yine bırakamadım 3 gün önce hamileliğimi öğrendiğimde son 6-7 sigaram kalmıştı bu son paketim dedim ve bir sonraki gece yarısı son sigaramı içtim, bu gece 2. Gün olucak ama öyle halsiz bir durumdayım ki asla aklıma gelmedi kendime hayret ettim, eşimde kullanmıyor onun da etkisi olabilir. Bir süre sigara kullanan arkadaşlarımla bir araya gelmeyi de düşünmüyorum açıkçası her ihtimale karşı 😂 Çook uzun anlattım ama maalesef gebelik sürecinde bir sıkıntı yaşamasak dahi ki erken doğuma, anomaliye, kanamaya ve bir çok rahatsızlığa sebep oluyor maalesef, ileriye dönük böyle bir durum yaşarsam (Allah korusun) hep kendimi suçlardım sanırım bu yüzden. Babam seneler önce sigarayı bıraktığında sürekli çerez yer, sakız çiğnerdi ve aklını meşgul ettiğini söylerdi, bunları deneyip kendinize ve bebeğinize söz verebilirsiniz💖