Enise_33 Kızlar 38+2 deyim doktorum hiç açılma yok sürekli yürü hareket et eşinle birlikte ol felan dedi bunun haricinde önereceğiniz hareket içecek felan var mi
durukusunannesii Enise_33 canım ne yaparsan yap bebek kendi geleceği günü bilir buna inanıyorum🤗 salı günü 4te kontrole gittiğimde 0 açılma vardı çarşamba sabahı 6 da sancılarım başlayınca tekrar gittim 1-2 cm açılma oldugunu ve dogum basladıgı söylendi o sabah dogurdum 🙈😍
Llkk Enise_33 bana neler nerlr yap dediler açılmadı son gün saolsunlar Dr hastanede yaptıkları ile 9 cm açıldı ama ben sezeryana girdim😂 Nasip. O yüzde sıkma canını bugün açılma olmayıp ertesi gün birden açılma olup doğuranlar var
Sunay10 Enise_33 Bende ahududu çayı içiyorum bide pilates topu ile hareket yapıyorm zıplıyorum squat hareketi falan merdiven falan çıkmakta etki yapıyor ama ben evin içinde yürüyemiyorum bile çok ağrım var
Aselinkooo İlişki hurma çömelme hareketleri sıcak duşlar merdiven çıkıp inme. Yürüyüş aklıma gelenler. Kucağına almak nasip olsn inşallah 🤩