Uyumsuzzz Karnımın alt kısmına arada bir sancı giriyor sanırım bebeğim hareket ederken oluyo, belime doğru vuruyo agrısı soğuk soğuk terliyo vücudum titriyo sanki bu durumu yasayan varmı ya 😔
Nur06sena Uyumsuzzz Geçen hafta ben de böyle oldum hatta mide bulantısı, kusma ve ishal yaşadım. Vücudum titriyordu çok halsiz düştüm sanırım yorgunluktan oluyor çünkü ben önceki gün evi temizleyip çok yorulmuştum. Dinlendim ve parol içtim 2 güne toparladım.
YuvarlanamayanPandaa Uyumsuzzz nerdeyse 2 haftadır sabit halim o anı kasık sancıları geçmeyen bel agrısı nefes aldıkça batıyor ve sürekli soğuk terleme doktroum normal olabilri dedi ama çok yoruldum bu durumdan terliyorum 5-10 dakika sonra terimle üşüyorum
Nur06sena YuvarlanamayanPandaa Sırtınıza ter bezi koymanızı tavsiye ederim. Terin üzerinde kuruması direk baş dönmesi, halsizlik, mide bulantısı yapıyor. Adana sıcağında sırtımda bezle geziyorum. Duşunuzu da sıcak-ılık suyla alın. Rahatlatıyor. 😊
Nur06sena Uyumsuzzz Büyük bir ihtimalle tansiyon düşüyor. Ayaklarını kendinden yüksek kalacak şekilde kaldırarak uzan ve tuzlu ye,iç. Geçmiş olsun 😊
YuvarlanamayanPandaa Nur06sena kuzum tek sırttan değil heryerimden akıyor ter bi anda sonra soğuyor bacaklarım gögüsüm boynum saç diplerim bile anıden basiyor sonra iniyor üşüyorum