Ayseonay Kızlar günaydın bu saatte kasık ağrılarıyla uyandım, yalancı sancı mı bilmiyorum uyandırır mı insanı böyle dün gece de post açmıştım ağrım var diye 39+1 im
Morvy Ayseonay nasıl bir sancı mesela tarif edermisiniz? Sancı girdiğinde belinizede vuruyormu ve kaç dakikada bir sancı giriyor?
metehaninannesiii Ayseonay oncelikle bi ılık dus alin tekrar yatın eger agrilariniz geçiyorsa yalanci sancidir ama gecmeyip aksine artıyorsa sancılarınızı kac dk geldiğini bir bakin ve doktora gidin dogum sancısı olabilir cunku hastaneye gidince hemen kac dk da bir sanciniz geliyor diye soruyorlar ona nstye bagliyorlar
Bebegimicin1 Ayseonay gece 3.30 da hafif ağrıyla uyandım yatmadan öncede 10 gibi hafiften ağrım vardı zaman geçtikçe sıklaştı ve şiddeti arttı dayanamadım sabah namazından sonra geldim hastaneye 2 cm açıklık avrmış kan idrar aldılar şimdide nts çekiliyo 36 oldum bugun
Leyla_21 tugcen105 aynen benim de öyle şimdi karnım da ki mükemmel ağrı ile uyandım simdinde bacaklarım tutmuyor ılık bı duşa giricem bakalım şimdi
Burcinonder Bende agrıyla uyandım ama gectı belim de agrı var aynı haftadayız hayrlısıyla gelırler inş
Ayseonay metehaninannesiii bağlandım nst ye az sancı göründü ısrarla ağrım olduğunu da söyledim inanıyorum bazen oluyor böyle dedi doktor akşam tekrar gel dedi açılmam da hiç yok
Leyla_21 Sancı Karından girer mi peki bı bilgisi olan var mı illa su yada nişan mı gelmesi lazım 39.haftamdayim
Bebegimicin1 Ayseonay iyi açıklıgınız yoksa nrdenmiş peki ağrılarınız 34+5 krn brnimde çok ağrım var ozmanda grlmiştim akıntın çok ağrı ve bu akıntılar tedavi edilmezse erken doğumu tetikler demişti fitil toz ilaç ve antibiyotiğe başlamıştık 36 dada açıklık oldu