bebegimin-kokusu21 karnım 5 dk da bir taş gibi oluyordu bebek toplanıyor kasılıyordu ksıldıkça beni zorlayan bi bel ağrısı oluyordu kasılma geçince normal bi bel ağrısına dönüyordu gece 3te böyle başladı 4 buçukta duşa girdim resmen kaynar su tuttum karnıma kasğıma belime ama hala geçmiyordu saat 6 da eşim işe gitti sonra ağrım hafifleyince 1 saat falan uyudum 8-9dan sonra kasılmalarım devam ediyordu ama geceki bel ağrılarım pek fazla olmuyordu sonra eşime nazlanmak için mesaj attım ağrım geçmedi gibisinden sonra çıktı geldi eve tabi ben o kadar rahatım ki ağrım galan pek yok gayet iyiyim ama belki laf söyler diye biraz nazlanıyprum ay yürüyemiyorum falan diye 😂 tabi hadtaneye geldik muayne edeyim dedi doktor bi baktı 7 cm açılma bu saate kadar niye gelmedin dedi kendime inandıramadım ki gerçek değildir diye gelmemiştim dedim hemen yatış yaptırdı direkt odaya bile almadan doğumhaneye aldıları suni taktılar 1 saat sonra oğlumu kucağıma aldım ama tabi beyfendinin başı biraz yukarda olduğu için ebe var gücüyle karnıma bir yüklenip bastırdı canım çıkıyor sandım zaten ondan sonrası tamamen doğumun ilerlemesiyle sadece iç dış toplam 3 dikişle doğum oldu korkuyordum oğlumun solumunda dorun çıkar diye ama şükür ki gayet sağlıklı bir şekilde 36+5de 3250gr 49 cm doğdu oğluşum