prensesimveannesi Kızlar vajinam ve sağ bacağımın arasında bi acı var yatakta yatamıyorum ya sağa sola dönemiyorum çok acıyor napacazzz😭😭😭
kbratrkylmz prensesimveannesi bende de uyku sıfır şimdi ütü yapıyorum hastane çantamı hazırlamaya karar verdim bari zaman boşa geçmesin 🙄
Hulyaaaa prensesimveannesi benxe 2 de uyudum smdi uyandım idrara. Uyuşam nolcak daha uyiyamam kaçtı çise kalkmaktn uyuyamiyom ko
Darling_04 prensesimveannesi yalnız değilsin canım bende uyu uyan yapıyorum sürekli idrara sıkışıyorum karnım taş gibi oluyor sağa dön sola dön derken uyku muyku kalmıyor
prensesimveannesi Hulyaaaa öyle oluyor canım bende ilk 1 de uyudum 2 de bi uyandım baya uyudum sandım baktım saat 2 dahada uyuyamadım
Merve1511 40+3 oldum bir saat önce suyum gelmeye başladı sancılarımla beraber şimdi sancı aralığımı tutuyorum dua edin hamişler 🤲🏻
Asiyes Merve1511 allah yardımcınız olsun tek avazda inşallah belki bu akşam bebeişinizle uyuyacaksınız mis gibi
Merve1511 Asiyes amin 🙏🏻 Allah razı olsun Allah kimseyi darda koymasın herkesi evladına sağ sağlim kavuştursun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zeyneb12 prensesimveannesi ben 11+2 arada bir dediğiniz şekilde benim de ağrı oluyor uyuyunca geçiyor ama