Başımdan geçen gebelik kaşıntısı olayını sizlerle paylaşmak istedim. Gebeliğimin en zor dönemiydi diyebilirim. 4. Aydan sonra mide bulantım bitince rahatladım derken kaşıntı başladı bacaklarımda sonra tüm vücudumda küçük kırmızı yaralar çıkmaya başladı gece yarısı kaşıntıdan acillik oldum sabaha kadar ağlıyordum. Bir doktor uyuz dedi uyuz ilacı kullandım daha beter oldu başka bir doktora gittim böcek ısırmış dedi onun ilaçları da işe yaramadı başka bir cilt doktoruna gittim tabi hepsi farklı özel hastane dünyanın parası gitti ilaçlarla beraber en son gittiğim doktor gebelik kaşıntısı dedi tahliller vs oldu ilaç kullanmaya başladım iğne yazmıştı iğneler iyi geldi ama iğne bitince tekrar başladı 3 ay rahat sürdü asla tedavi ile Bile geçmeyen kaşıntım ve yaralarım şimdi azaldı sürekli kaşıntı hissediyorum ama bağışıklık kazandım galiba dayanabiliyorum doğuma kadar geçmezmiş yaralarım iyileşti ama izleri gitmedi ufak kaşıntımı da önemsemiyorum çok şükür diyorum en azından uyuyabiliyorum. Bu süreçte ağır ilaçlar kullandım bebeğime karşı vicdan azabı çekiyorum. İnşallah hiç birinizin başına gelmez bu ama gelirse bir süre sonra alışıyorsunuz ve azaldığını hissediyorsunuz bebeğim için dayandım size de o gücü verir rabbim. 30. Haftamızdayız doğuma az kaldı Doğumdan sonra tüm çektiğim zorlukları unutacağım inşallah 🙏🏻