ahemsiree Son 30 gün sevgili anneler. Çoğu gitti azı kaldı. Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. Uyku kalmadı, dalmaya çalışırken bildiğin eziyet çekiyorum ama yine dalamiyorum uykuya. Sizler nasılsınız?
Dunyabebek ahemsiree 20. Haftadayim ama bebek baya hareketli ve ben uykum olsa bile gece uyuyamiyorum. Heyecan mi başka birşey mi bilemedim
prensesimveannesi ahemsiree al benden de o kadar vajinam ve bacağımın arasında çok kötü bi ağrı acı var sağa sola dönemiyorum yatamıyorummm saat 4 oldu hala uyuyamadım
ahemsiree hanimhanimcik uyuyamamaktan içim sıkılıyor artık, şu bi kaç gündür iç sıkıntım olmaya başladı zaten siz nasılsınız bu konuda
Zeynep007 hanimhanimcik aynen son 40 gün 🤭🤭 gözler fıldır fıldır uyuamadıkca karnım acıkıyor su içiyorum su içtikçe tuvalete gidiyorum, tuvalete gittikçe yeniden uykum açılıyor sonra yine acıkıyorum öyle saçma bir döngü 😔 işin acı kısmı şekerim olduğu İcin çoğu şeyi yemem yasak fındık ceviz salatalık yoğurt yiyorum kendilerine faydaları yok onların da 😭 cıldiricim
ahemsiree Dunyabebek bu durum sizi rahatsız etmiyorsa tadını çıkarın, hareketleri dinlemek hoşunuza gidiyor olabilir
hanimhanimcik ahemsiree bende öyleyim kardeş🤣 hem uyuyamıyorum hemde moralim bozuluyor uykusuz olunca stresli oluyorum kafam ağrıyor hiç bi işi düzgün yapamıyorum sonra kendi kendime üzülüp triplere giriyorum🤣🤣
Handan_65 ahemsiree Yokya ne heyecanı hamelihinden beridir sürekli uyanıyorum belli belirsiz saatlerde Annenin bu huyları bebeğe geçiyormuş uyanma konusunda simdiden bittim 😀😀😀😃
Gizoliii 21 haftalığız ogluşumla çok uykum geliyo ama bel agrisi icimde olusan sıkıntı ağız burun kurulugu beni gram yatirmiyor tuvaleti saymiyorum bile 😂
hanimhanimcik Zeynep007 ahahhsjajs ayy aynı beni anlattın şeker kısmı hariç bu döngü hiç bitmiyor birde bakmışsın gün aymış geçmiş olsun🤣 adam da fosur fosur uyuyor sen niye uyumadın diyor… bığtığ yaaa🥲