dygm3848 17 Aralık görünüyor doğum ama ben planlı sezeryan olucam ne zaman gün verir bilmiyorum o yüzden doğum süsü yaptırmadım bekliyorum ya
Aydbsra OOzge25 benim oğlumda 21 Aralık doğum gözüküyor Allah sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin
ogretmen_anneee DILOS06 ayyy inşallah geçer yA . bende suan 29 dayım karnım semsert oldu belim ve kalçam ağrıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
XelisaX Son 78 gün! 💙 Tahmini doğum 25 Aralık görünüyor ama kızım 39′da doğmuştu, oğlumda erken doğacak gibi geliyor 🤩
ogretmen_anneee Demet1234 evet evet suan bu sebepten istirahat ediyorum . Karnım sertleşiyor sanki rahim de baskı var gibi
Demet1234 ogretmen_anneee ben de uzanıyorum evet. Randevum haftaya bir an önce doktora gitmek istiyorum :) inşallah ikimizinki de normal bir durumdur. Bebek büyüdüğü için böyle oluyordur.
ogretmen_anneee Demet1234 inşallah canım ya benim de 10 gün sonra randevum. Doktor beline sancı girmiyorsa agrın yoksa korkma demiş ama işte acemilik insan tedirgin oluyor
Demet1234 ogretmen_anneee ya benim ikinci ama hatırlamıyorum hiç sanki ilk hamilelik gibi oluyor valla unutuyor insan.
ogretmen_anneee Demet1234 her gebelik farklı diye bu yüzden diyorlar demek ki 🤦🏻♀️ Suan altlara indiriyor beyfendi . Halbuki en son baş gelişti