İyi geceler Kızlar ☺️ öyle zorlu bir hamilelik geçirdim ki… şu hamilelikte aklınıza gelen herşey başıma geldi 1,5 aydan 3 aya kadar bulantı kusma serum hastane yatak yorgan geçirdim 6 kg verdim ..
3 ayım doldu rahatlarım biraz belki birşeyler yerim derken
rahim ağzı gevşekliği dolayısıyla kanamalarım oldu 😔 serklaj ameliyatı oldum birsürü iğneler fitiller takviyeler kullandım
13 haftamdan sonra 28 haftama kadar doktor ve sağlık ocağı hariç hiçbir yere çıkamadım evde ise bir işe elimi süremedim kalkamam tamamen yasaktı … aileden uzak gurbbettyim eşimin anne babası ve eşim en Büyük destekçimdi Aylarca ne yemek yapabildim Sabahtan kahvaltımı bile eşim masanın üstüne koyuyorduk için diyeceğim her şeyi bırakıyordu önüme sadece yaptım oturdum günlerce haftalarca aylarca pencereden baktım kar yağdı yağmur yağdı yapraklar döküldü sonra bahar geldi yeni yapraklar çıktı sokaklar yemyeşil oldu ben hala penceredeydim Bir tane bile komşum arkadaşım dostum yok evde yapayalnızdım akşama kadar bir kedim vardı 🐈🥲 İnanır mısınz en büyük destekçim oldu yalnız kaldığım aylarda sonra yaz geldi havalar ısındı ben pencere kenarından ayrılmadım hiç 24. haftayı görelim diye dua ediyordum sadece sonra sırasıyla 28’i görelim diye dualar ettim sonra 30 32 derken 34’te görelim dedim şimdi Allah’a şükürler olsun 34+ 2 oldum bu arada gebelik şekerim yüksek çıktı üstelik 6 ayımda sadece 4 kğ almıştım zaten fazla yiyemiyorum meyveleri biraz çok tüketmişim velhasıl birde diyabetle uğraşmaya başladım diyet yaptım şekerimi düşürmeye uğraştım 🥲zaten çok yüksek düşük riskim vardı birde gebelik şekeriyle erken doğum olmasın diye uğraştım .. ama doktorum nihayet sihirli cümleyi söyledi 10 eylülden sonra doğarsa küvezde bile kalmaz dedi 🥲🥲🥲 aylardır bütün emeklerimize değdi güzel kızım içerde ben dışarda hem psikolojik hem fizyolojik olarak çok savaştık ama nihayet kötü dönemleri atlattık artık sadece güzel günler odaklıyız bunları neden anlattım hiçbir şey için canınızı sıkmayın biz çok özel kişileriz dünyaya bir can getireceğiz dokuz ay boyunca çok şey yaşadık hele ben dibine kadar ☺️ Hayatta yapamam dediğim ne varsa yaptım dayanamam dediğim ne varsa dayandım eşimin ailesi sağ olsun bebeğin çantasına kadar yaptılar bize şimdi bir tane atlet bile alamadık dışardan çünkü ben çıkamıyordum 🥲 Ama olsun bunlar hiç önemli değil aksine şükürler olsun aile hep yanımızdaydı alınması gereken her şeyi aldılar yıkadılar ütülediler benim pijamalarıma kadar…🙏🏻🙏🏻 Hakları çok büyük eşim deseniz o da benimle doğuracak muhtemelen 😁🤭 öyle bir tecrübe kazandı hamilelikle alakalı …Sözlerimi şöyle sonlandırmak istiyorum Ben bugünlere geldiysem muhtemelen herkes başarıyla bu yolculuğu tamamlayacak güçlü olun sağlıklı kalın mutlu kalın hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama belki aranızda çok küçük şeyler İçin yüzüne kafasına takan arkadaşlarım olabilir sağlıktan öte hiçbir şey yok bunu unutmayın ❤️❤️🙏🏻🙏🏻