teletabi tazeannecik1 sipariş verdim bu pembe jel başlıklı olanlardan bahsediyorsunuz dimi 🤣inşallah yanlış almamışımdır kocam bey kızar 🤣🤣🤪
tazeannecik1 teletabi Benim ki turuncu olan riviera 2li oluyor 50 tl falan ama hepsi güzeldir onların 😚
teletabi AselMavi cildim okadar hassaski hamam otu hiç denemedim kayınvalidem kullanıyor onu sana yaramaz demişti
AselMavi teletabi cildin hassassa kullanma evet bende mecburiyetten kullanıyorum yapamiyorm artık çünkü gobüşten 🙄 iğrenç kokuyor bide 😒
teletabi AselMavi ayyy hiç bulaşmıyım ben o zaman ona dediğin gibi birde kokuyorsa benim mide hemen çıkartmaya müsait çünkü🤣🤷♀️
teletabi Eda115354 aynen onlarda hassas cilt için sonuçta olabilir kargom gelene kadar birde o şekilde deniyim😇teşekkür ederim
Eda115354 teletabi hamileliğimde cildimde hassaslık ve kaşıntı başlamıştı öylece keşfettim. Rica ederim 😇
AselMavi Eda115354 Tüy dökücü krem gibi bişey aktarda toz halinde satiliyo sen evde suyla kremsi hale getirip sürüyosn
merakliblog teletabi anestol tarzı ilaçlar uyuşturduğu için rahatlatıyor ya da antihistaminik merhemler eczaneye söylersen yönlendirir
AselMavi teletabi en iyisi ağda 😃 ben son ay ağdaya gidicem mecbur istemeyerek ve korkarak ta olsa 🙄 3 4 gün sora jiletle almış gibi çikiyo geri çünkü ☹️
teletabi AselMavi off kadınların çilesi bitmiyor 🤣 zaten çok yok tek tük ama insan sinir oluyor yani mahmut amca gibi gezince 🤣🤣