Melikeapakk Hanımlar hamilelikte burun tıkanıklığım çok fazla olduğu için burun spreyi kullandım çoğu yerde zararlı olduğunu söylüyorlar daha yeni gördüm kullanan varmı zararlı mı bilgisi olan varsa bekliyorum
Nesossssss Melikeapakk benim de burun tıkanıklığım geniz akıntım çok olmuştu KBB ye gittim kesinlikle burun ve boğaz spreyi kullanma bol bol su iç dedi. Hamileliğin ilk aylarından hormonlardan kaynaklı olabiliyormuş. Burun duşu yapabilirsin dedi. Bide ben evde akgünlük tütsüsü yaktım hergün çok şükür hemen geçti🤲
VSeherA Melikeapakk Benim alerjik rinitim var, sprey yerine izotonik deniz suyu kullandım. C grubunda burun spreyleri. Annenin sağlığı daha önemli diyen doktorum da oldu, mümkünse kullanma diyen doktor da.
Zeyyyn Melikeapakk cold mix alıp yakanıza damlatın yada buhar yapın evde kokar ben öyle yapıyorum son aydayım ama yinede oluyor tıkanıklık
goktugun_annesiii Melikeapakk canım hamileliğimin başından beri kullanıyorum mentollü burun spreyi sinüzitim var maalesef kullanmadan geçmiyor burun tıkanıklığı baş ağrısı yapıyor 21+0 ım bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar 🙏