Beybisininannesi Kızlar 9+5 teyim henüz müthiş bir baş ağrısı çekiyorum Gebelikle mi ilgili bi durum mu bu? Ne iyi gelir bilen varmı?
Havva_Mavis26 Beybisininannesi Pàrol iyi gelir cok asiri agrin varsa bide uyumaya calis normal bu haftalarda
ayse12211 Beybisininannesi ben bunun için hastaneye gitmiştim. Benim de çok ağrım vardı geçti sonradan.
Zeyyyn Beybisininannesi gebeliğin başında hormonlardan kaynaklı olabiliyor 16 haftaya kadar çektim ben birde migren varsa hepten kötü geçiyor
Nesossssss Beybisininannesi hormonlardan kaybaklanıyor sanırım. Bol bol su içmen gerekiyor. Bide ben alnıma nane yağı sürüyordum iyi geliyordu👍
ayse12211 Beybisininannesi hayır vitamin ilacı verdi. Zaten verecekti de denk geldi. Bunları kullan iyi gelir dedi. Ama ben vitamin ilaçlarını da tam anlamıyla kullanmadım. Çok fazla ilaç kullanmak istemedim.
Zeyyyn Beybisininannesi mentollü birşey varsa sür birde tülbentle bağla buz da uygulaya bilirsin ensene alnına rahatlatır dayanamazsan 1 tane parol iç
minnakannesi1 Beybisininannesi aktardan nane yağı alıp sürüyorum biraz gözümü dinlendiriyorum geçmezse parol içiyorum. İlk haftalar normal
Nilufar_1996 Beybisininannesi benimde de başım çok ağrıyor geçmiyorsa parol içiyorum valla dayanamıyorum ensem boynum gözüme kadar ağrı veriyor. Tansiyon ölçüyorum normal çıkıyor. Bende anlayamadım sebebini eskiden senede bir ağrırdi başım. Bugün de çok ağrı girdi dayanamadım parol içtim.
Beybisininannesi Nilufar_1996 aynen benim de gözlerimin arkasına kadar vuruyor Cin yaği vardı evde bende şimdi ondan sürdüm inş az fayda eder 😢
Nilufar_1996 Beybisininannesi Hiç bir şey geçirmiyor benim valla gündüz başladı benim temizlik başlamıştım yarım kaldı boynumu tutmayacak kadar ağrı girdi içtim parol geçti ama her gün ağrıyor. Geçen iki haftada da inanılmaz baş dönmesi vardı ilerde ne bekliyor acaba 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Beybisininannesi Nilufar_1996 😢 ayy.. biraz uyuyunca bana iyi geldi Ara ara yatıp uyumak lazım belki de 🤕
Mavi34 Beybisininannesi tansiyon batırın bi gebelikte tansiyon düşüyor genelde vücut hemen o duruma uyum sağlayamadığı için başlarda zorlayabiliyor insani