beyza1234 benim perşembe günü adet sancısı gibi ağrılarım başlamıştı ama düzenli olmadığı için umursamadigim çünkü cuma sabahı kontrole gidecektim gittim de doktorun izin gününe denk gelmiş falan derken bu arada sancılar düzene girmeye başlamış falan acile gidim dedim gittiğimde bana 1 cm açıklık var oda çoktan var nts ye gönderdiler falan düzenli sancı çıktı bebeğin 36 haftalik görünüyor çok küçük riskli 4 saatte kalmaz da acilman olsa dogurursun ama biz bu riski almayız dediler bende kızdım kac aydır bu neden bana söylenmedi 1 hafta içinde ben 4 kere sizin hastanenize geldim muayane oldum falan dedim bildiğiniz başından salmak yani başka bi hastaneye yönlendirerek oraya gittiğim de oranda aynı şeyleri söyledi muanne etmeden direk kanuni Sultan Süleyman gönderdiler bizdendir baya uzak olduğu için gitmedim benim arada geldiğim özel Hasyaneye geldim muayane oldum kilosu gayet iyi dedi acilamn 3 cm dedi yarısını yapabiliriz dediler yatisimi yaptım 3 buçuk 4 gibi suyumu falan başlattılar suni sancı verdiler derken artık doğumun başladı ve 9 gibi minik oğluma kavuştum çok şükür allahim herkese kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah olmayanlarda nasip eder inşallah şuan melek gibi uyuyor miniğim çektiğim acıları hatırlamıyorum bile onu gördükçe şükür ediyorum allahima hepiniz en kısa zamanda kucağınıza alırsınız inşallah