Busra_gunyuzlu Kızlar ıcıme tekme atıyor galıba vajınama doğru baskı yapıyor ve anlık WC ıhtıyacı duyuyorummm yaşayan var mı ?
Azizinannesi2 Busra_gunyuzlu bu anlattigin tam olarak ben bende öyleyim sanki altıma kaciracakmisim gibi oluyor 😅
Mom54544 Busra_gunyuzlu Hemde nasıl 1 damlacık şey geliyo sanki saatlerce vc girmemisim gibi baskı yapıyo 🤭
Smyrayjsldirim Ay bende. her an aşağıdan el sallayacak izlenimi veriyor .yavrum alanın geniş oralarda takıl diyorum ama laftan sözden anlamiyor 😅😄😄
Mom54544 Smyrayjsldirim Bende elini çıkartıp merhaba anne diye el mi salliycaksin koca gobegimde dursana kız bı orası kaldiydi rahat birakmadigin diyorum 😂😂
Kelebekkannesi Ben 🤷🏻♀️ Lavabodan çıkıyorum sanki çıkan ben değilmişim gibi aynı his var tekme atıyor alt kısma
Smyrayjsldirim Mom54544 ahahaha 😄 beni çok gidikliyor sanki böyle yavaş yavaş süzülüyor 😄 ne güzel bir mucize çok özleyeceğim bu hamilelik sürecini 🤦
Mom54544 Smyrayjsldirim Kucağıma alayım içimde neler yaşadığını bilmiyorum tedirgin oluyorum hareket etmeyince ya 😐 aha şimdi dayadı bı yerini karnıma taş kesildi gene yatacam ya rahat durmaz şimdiden sonra 😂
Busra_gunyuzlu Hepınıze ortak cevap vereyım kızlar 😅🙏🤷🏼♀️ Valla hepınız ıle aynıyım bende artık korkuyorum yanı suyum mu sızıyor azalıyor dıye bısey de ıcmıyorum bı WC nasıl gelıyor yanı anlamıyorum su ıcıyorum da habıre habıre de ınsan bıkıyor yaaa 😃🤦🏼♀️
Busra_gunyuzlu Ecrininannesiii yataktan kalk gerı yat o yoruyor sadece ya bende aynıyım 31 deyım suan ben bu haftalarda sancı olabılıuor mu pekı
Smyrayjsldirim Mom54544 o bir yeri neresi acaba kafası mi yoksa poposu mu ben çok durtukluyorum 😄 Rabbim hayırlı güzel ömürler versin inşallah yavrunuza yavrularımıza 🥰
Mom54544 Smyrayjsldirim Ay bilmiyorum ki anlayan nasi anliyo neresini dayadigini çözemiyorum 😂😂 kız çek şu dayadigin uzvun hangisiyse diyorum inadına geriniyo 😂😂 Aminn cümlemizin canimm
Busra_gunyuzlu Bsrnht korkma endıse etme ama bılgılenmek lazım tabıkı hepımız korkuyoruz aslında da 😅😅😅
Busra_gunyuzlu Mom54544 al benden de o kadar benım kız da o sekılde suan ne zaman uyumak ıstesem öyle gene öyle olsunlar ya 🧡🧡