Yarenheybeli Merhaba kızlar 6 aylık evliyim ve evlendiğin ilk günden beri bebek düşünüyoruz rabbım nasip ederse Adana’ya geldim 2 kez şehir hastanesine gittim pko var ve yumurta tembelliğim olduğunu söyledi 70 80 günde bir adet oluyorum birde özele gitmek istedim bildiğiniz Adana’da memnun kaldığınız doktor varmıdır varsa ücretini biliyorsanız yardım edebilir misiniz
Barlascemom Yarenheybeli Algomed hastanesi özgür kayaselcuk iyi bir doktor memnunum muayeneye ücreti 120 şuan
Prensesiminyolculugu Yarenheybeli Güzelyalı hastanesindeki doktorları araştırın çok güzel doktorlar var işinin ehliler gerçekten
Melisduman Guzelyali hastanesinde nezihi bey, ozel adana hastanesi erkan yasdiman, turkmenbasi tip merkezinde esmen hanim bunlari oneririm.
Melisduman Yarenheybeli tam rakam hatirlamiyorum ama en fazla 120-150 arasidir ucretleri. Hastanelerin santralinden size ucretle alakali bilgi verirler. Birde altinkoza tip merkezinde ersin surmeliler var. O doktorda cok iyi. Onunda muayenesi 100-120 tl arasi birseydi.