Premsescik Sezaryen olucam 2.sezaryanim nasipse 8 de hastanede olucam dua edin hayirlisiyla çıkayım doğumdan evladima kavusayim 2 yaşındaki kızımda ayrı kalicam en çok o üzüyor beni ilk defa ayrı kalicaz inşallah hayirlisiyla çıkarım hastaneden
Ezgi-221 Premsescik inşallah canım yarın sabah benimde dogumum var ilk çok stresliyim allah yardımcımız olsun inşallah
Beyza00_ Premsescik inşallah dualarım seninle inşallah canım sağlıkla kavuş bebeğine size hayırlı bi evlat olsun inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben daha çok yeniyim daha önce bir düşüğüm var. Buda 5+2 ama lekelenmem var diğeri de öyle klmuştu sende benim için Dua eder misin🥺🥺
Esan Premsescik ne guzel pozitif dusuncelerle gidin 4 kisi olup cikacaksiniz 🥰 bizimde 6 eylul sabahi sezaryen insallah 💗
Tubiikkoo Rabbim sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin şimdiden hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun 🤲
Premsescik Beyza00_ sağol canım ederim tabi Allahim bebeği kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bı şekilde
Elif_Eda Premsescik İnşaAllah canım benimm..Rabbim sağlıklı sıhhatli mutlu bir doğum geçirmeni nasip eylesin..Darısıı bizim başımızaa 😊🙈😆Nolursunnn doğumaa giderkenn bizede dua etmeyii unutmaa
mommasBoys Premsescik canım ya benimde en büyük tedirginliğim oğlumdan ayrılmak seni çok iyi anlıyorum 😕 hayırlısıyla bebeğini kucağına alır evine yavruna dönersin inşallah 🙏🏼
Premsescik Kizlar doğurdum şimdi kızım yanımda dua eden herkesten Allah razı olsun biraz ağrım var sadece 😊💕💕