Nesossssss eliftombas biraz fazla gibi eğer riskli bir durum yoksa bol bol yürüyüş yapın. 20. Haftadayım 2 kilo aldım ama hergün üç defa köpeğimi gezdiriyorum 🥰
Blueedreamssx eliftombas Bende en son kilomu tarttığımda 86 felan çıkmıştım hesaplamalarıma göre 25 haftalığım 9 kilo aldım artık evin içerisinde bol bol yürüyüş yapmayı çalışıyorum
Nesossssss Melikemreclk zaten çok zayıf değilim 170 boyum 72 kiloyum şuan doktorum sıkıntı yok diyor inşallah da böyle gider🙈
Semy eliftombas biraz fazla almışsınız gibi geldi bana. Totalde 9-12 kg ile bitirmeyi öneriyor doktorum. 27. haftamdayım 2-2,5 kg arası oynuyorum aç ve tok halim. Bol bol yürüyüş yapıp bol su tüketin. Çok işe yarıyor
Efsabozdag eliftombas 19 haftalik hamileyim 1 kilo aldim ama canınızı sıkmayin herkesin farkli oluyor bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz geri zayiflariz 😊
SerraveAnnesii 1.71 boy 78 kiloyla hamile kaldım şuan 11+4üz daha hiç kilo almadım bakalım neler bekliyor beni daha yolun basındayım 😂😂
Ervaceylin Melisturan-29 O nasıl oluyor ki anlamadım bebek zaten 33 haftada 1 kilodan fazla oluyor ayrıca suyu da var 🙄