Oksuzoglu Kızlar 23 haftalık olduk aynı haftada olanlar bebisleriniz kaç grm boyu ne kadar 🥰 biz 535 grm 28 cm olmuşuz . Yarım kiloyuz 😂
Deryaerbil Oksuzoglu bende 23 üm 💗 Alttan vuran ağrınız oluyor mu ?? Bazen böyle zonk diye alttan iğne batıyormuş gibi agrı oluyor 😞
Deryaerbil Oksuzoglu vitamin olarak neler kullanıyorsunuz ben en son doktor a gittiğimde 490 gramdı şimdi çöp merak ediyorum 8 inde randevum
ecemsmom Oksuzoglu bende şuan 23+1 deyim 1 hafta önce gittiğimde 545 boy da 28 di sanırım unutuyorum çok çabuk🤦♀️
Birumuteses29 Oksuzoglu bende normalde 24+2 yim ama kilomuz 530 gr doktor biraz daha fazla olabilirdi dedi bir hafta geriden geliyo 23 dedi
Oksuzoglu Deryaerbil ağrım olmuyo ama bebek tekme attığı zaman bazen orda hissediyorum oda biraz acı veriyo ama çok değil . Her zamanda olmuyo
MiniMiniKus 23+2 yim 2*3 gündür sol boşluğumda asırı ağrı oluyor oturamıyorum bile Detaylı ultrason var 1 hafta sonra o yüzden henüz neden oldugunu bilmiyorum Yaşayan var mı aynı durumu 😑
A_S_K Oksuzoglu 23 haftayım. 21 haftalıkken 385 gr idi. Bu haftalarda olup çatı ağrısı yaşayan var mı?
Oksuzoglu A_S_K otururken değil ama markete falan giderken kısa mesafede bile çok çabuk çatı kismim agriyo
A_S_K Oksuzoglu Bende yürürken hissediyorum baya ağrı gittiğimde soracağım magnezyum eksikliğinden diye biliyorum olmadı takviye yazar doktorumuz.
Gmz35y 474 gram 28cm boyu da… Okuduğum yorumlara göre biz biraz az mı kilo aldık acaba diye düşünmeye başladım☺️ Arkadaşlar sizinde bebek karnınızda bazen sertleşiyor mu ?