ZeykemKaya Bana babam bile el kaldırmadı ne eşi ne gorumcesı be kendınızı savunun artık acizleşmeyim valla yazcak bısey bulamadm ya ne ınsanlar var allahım sukredıyorum halıme bınkere
Kbrdmr93 Melhaercan ne bileyim böyle şeylere ne gerek var salak saçma post açıyorlar yalan dan insanların dikkatini çekmeye çalışıyorlar amaç ne yanı anlamıyorum gerçekten 😑
Benay Merve09somyurek canım bizde ailemize laf ettirmeyiz ama eşinin tutumu yanlış başından savmış seni bir tarafta bacısı bir tarafta karısı arada kalmamak için sıvışmış
Kumral60 Cok sacma kahvalti yapmiyorsun diye adam mi dovulur hadi dovdu kendini savunamadın mi gidip darp raporu almaliydin bunu da akil edemedin esinde sana inanmadi hala neden ordasin bu ara hep kekleniyorsunuz sanki😈😈
Nebiyeee SonsuzMutluluk şu görumceni elime verde bende bi onu yolim ah bu kocalar!!! Nasil inanmaz sana ya oyle biseye hakkimi var hanimefendinin patlaticaksin agzina 2 tane bak nasil duruyo
CANSUGMR SonsuzMutluluk buraya yazıcağına gidip darp raporu almayı dene canım belki eşini inandırırsın o zaman hangi devirde yaşıyoruz da bi insan bi insanı kahvaltı yapmadı diye dovebilir hakkıni aramalısın
Damladuaa SonsuzMutluluk sen kimsenin dediğine bakma ben çok gördüm öyle insan sana öyle hakaretler Edip üstelik gelip sana vurması hiç hoş bişey değil tmm onuda geçtim eşin çok afedersin ama gerizekali mı inanmiyo sana kendi ablasının ne bok olduğunu bilmiyomu sana böyle davraniyolarsa sende annenin evine gitsene durup orda dayakmı yicenn saçmalığa bakk yaaa 😡😡😡😡😡
dphnln SonsuzMutluluk Sırf bu postu yazmak için mi hesap açtınız? Öyleyse çok eğlenceli olmalısınız, ama buradaki insanlar duygusal ve insaniyetli yaklaşıyor size. Eğer ki yaşadığınız durum doğruysa, geçmiş olsun. Dilerim eşiniz size güvenir. ☺️