balpetegim_35 Momyyy16 benim 5+2yken vajinal muayene ile kese gözükmüştü . Canım sürekli ekşi bişeyler istiyordu .
ogretmen_anneee Momyyy16 ben erkek bebek kız bebek ayrımı olduğunu düşünmüyorum canım . Benim tüm belirtilerim kız ama bebeğim erkek 😂
Berlaysgl Sermec27 henüz cimsiyetimiz öğrenmedik ama bnm de sürekli kasık ağrım var böyle adet olucskmış gibi bel ağrım da var kızımda kasık ağrım yoktu 15 haftalık olduk hala kasık ağrım var😏
Sermec27 Berlaysgl benim ilk oğlumda hiç kasık ağrısı olmamıştı ikinci oğlumda yaşadım bence cinsiyete göre belirti olmuyor bende cinsiyet aynıydı ama belirtiler farklıydı 🥰
Berlaysgl Sermec27 Vala kesinlikle katılıyorum belirtilere göre cinsiyet belirlenmiyor kızımda herkes erkek dedi hatta cinsiyeti öğrendik bile inanmadılar😅
Beybisininannesi Momyyy16 ya birşey diyim mi tamamen doktorun o an ki açısına bağlı bi durum o kese şekli En son muayenede farkettim ilk tuttuğunda yuvarladı Başka bi açıda üste doğru bi uzantı gözüktü 🥲 galiba keseden anlaşılmıyor o yüzden
Sermec27 Berlaysgl aynen ben mesela ilk oğlumda cok rahat bir hamilelik geçirdim ikinci oğlumda cok zor bir hamilelik geçirdim tamamen birbirinden farklıydı iki hamileliğm cinsiyetin belirtisi olmaz bence 🥰
Ataata Momyyy16 4+5 de vajinal muayeneyede kese göründü benim 🤗 özel bir belirtim olmadı ama çok net hissetmiştim erkek olduğunu, anneler anlıyor bence 🤍
Momyyy16 Ataata yaa benimde alltan muayne ile 4+5 gunluktem görüldü herhalde erkek benek daha erken gösteriyor kendini
PurpleTail Momyyy16 belirtim hiç bir belirtinin olmamasıydı, erkek çocuğu rahat olur dediler hep gerçekten öyle oldu. Ne mide bulantısı, ne koku hassasiyeti.. oğluşum hiç üzmedi beni. Kese şeklim yuvarlaktı ama o hurafe bizde tutmadı.
Fatma272727 Momyyy16 ben 5 haftalikta bebek kese gozuktu benim 10 yasinda bir kizim var bir de yasasa idi 9 yasinda kizim olcakti ama takdir ilahi oglumun erkek oldugunu nasil anladim ilk basta kiz gebeligi ile erkek gebeligi ayni deil asla ben iki kizda da kusmaktan olurdum oglumda bir iki defa kustum kizlarda gebeligim daha agir gectj surekli uyku yorgunluk is yapmaya erinirdim oglanda cok sukur son ayim olmasina ragmen evi dip bucak dinlene dinlene temizliyorum
GKP22 Momyyy16 ilk oğlumda 5+6 da gördüm bu oğlumda 5+3 de gittim değerimin yüksek olmasına rağmen göremedik vajinal muayenede ufak bişey var dedi ama kese diyemedi doktor 8. Haftada gittiğimde keseyide kalp atışını da gördük. İlk oğlumda aşırı derecede ekşi yedim bu oğlumda hiç birşey yiyemiyorum 🙄🙄 iki oğlumda da kasık ağrılarım oldu bu gebeliğim de hareketleri aşağıda hissediyorum
Sermec27 Elif0606 ben iki oğlumda da adet biter bitmez ilişkiye başlardım tam 2 hafta boyunca 1 er gün arayla ilişki olurdu çatlama olana kadar ne zaman tuttu bilmiyorum inan 🥰