Nursl1 Kızlar dün biraz tuvalet sıkıntım vardı hafif lekelenmem oldu nokta kadar. Bugün gittim doktora kese de veya rahimde falan kanama alanı yok ter temiz. Doktorum tedbir amaçlı progestana başladı ve ne olur ne olmaz bir süre coraspini keselim dedi. Sadece oksapar kullan şimdilik dedi. Kanımda pıhtılaşma var alttaki attığım genler de . Kısa süreliğine ara verdik ama sadece iğnen yeterli olur mu? Korktum biraz açıkcası. Oksapar 4000lik. (14+5) gebelik haftam.
gldn065807 Nursl1 canım benim kanama alanım vardı benim de kesti coraspirin 1 hafta iğne progestan la toparladım sonra yine başladık benim doktorum bir sorun olmaz demişti yani tekrar kontrole gittiğimde bir sorun yoktu
Esmila Nursl1 banada aynısını yaptı şimdi 33 haftalığım sadece oksapar kullanıyorum coraspirini 10 haftadan beri bıraktırdı
SusamTanecigi Nursl1 sizin heterezigot olan geniniz bende homozigot diğerlerinde ıkıntım yok 16+4 günlüğüm en başından beri sadece oksapar kullanıyorum
gokcekocyigit07 Coraspin bazen lekelenmeye sebep olabiliyor daha önce bende de oldu ve doktorum bıraktırdı, bu gebeliğimde de sadece oxopar kullanıyorum. Doktoruna güven, stres olma, sağlıkla kavuşalım 🤗
Nursl1 gldn065807 Anladım canım benimde 2hafta sonra kontrolüm o zamana kadar iğne yeterli oluru mu diye korkuyrm
Nursl1 Pembepanterr Yok canım ben gece 2 kere kullanacağım. Diğer gebeliğimde kullanmistim günde 1 kere.
Ceysii01 Bu lekelenme gercekten cok tedirgin edici pihtilasmam yok ama coraspin kullaniyorum ignede kullanmistim eskiden lekelenme olunca kesti doktorum
Nursl1 Esmila İyi bari içim rahatladı ya korktum yeterli olmaz diye bilmişlikte yapmak istemedim doktoruma güveniyorum
Ceysii01 Nursl1 bende hep tedirginlik icindeyim doktorum hic sorun yok dedi ama 6yil bekledim bebeklerimi benimde gordugum peceteye silince cok cok azdi en uzun 10 dk icinde kesiliyodu yaklasik bi 4 5 sefer oldu ama icerde hic bi sorun yokmus 2gunde 1 proluton igne oluyorum gunde 3 adet prosgestan fitil kullaniyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Nursl1 SusamTanecigi öyle mi sağlıcakla al canım kucağına zor oluyor pıhtılaşma olunca korkuyor insan
Nursl1 Ceysii01 Amin canım inşallah. Benim de daha önce kayıplarım var o yüzden korkuyorum bende. Kanama çok gördüm büyür diye korkuyorum şimdi de sağlıcakla alalım kucagımıza
SusamTanecigi Nursl1 amin hepimiz inşallah öyle tabii korkmaz mı az kaldı inşallah hareketler hissedilince biraz daha rahatlarız
Ceysii01 Nursl1 insallah cnm benimde bi kaybim var gelisimi durmustu suan ikiz oldugu icin dahada endiselendiriyo lekeler rabbim yardmcmz olsun🤲
Vino_2210 Nursl1 ben hem coraspirin ve oskapar birlikte kullanıyorum doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi. Herhangi bir sorun yaşamadım