Sulee_ kbratrkylmz 36+0 haftalığıx bebegin çantası hazır ama kendi cantam hazır değil hala kendime alacaklarimi bile almadımm artik cok agirlastim gün geçtikçede enerjim bitiyor useniyorum hep erteliyorum 😀
cidolila kbratrkylmz yaaa ben kendimi tek zannediyordum iyiki varsınız beni yalnız bırakmadığınız İÇİN 35 haftalıgım hazır hiç birşeyim yok 🧐
kbratrkylmz Sulee_ Bende hergün şunu yapıcam bunu yapıcam diyorum sabah sıfır enerji ile uyanıp erteliyorum. Gece uykusu zaten yok hep yorgunum heeepppp
Fulya01 Sulee_ saçmalamayın bayanlar hatırlayın her an Allah korusun dogum olsa siz zaten ayarlayamayacaksinjz
AnneeeeEee 37 hafta bebek için herşey hazır ama daha bugn sadece pijama takımı aldım kendimi daha da bişi yok bebek bezi falan da almadim 😂 bildiğin asirrriii rahatım,
kbratrkylmz AnneeeeEee aynen bende 2 pijama aldım bi depend başka da bir şey yok 😂 başka ne alınır bilmiyorum zaten
Ysmn1907 kbratrkylmz depend orta kısımları kalın mı acaba nasıl bişey olduğunu tam bilmiyorum alsam mı acaba içine ayrıca ped koymaya gerek varmı
SERAYKAPLANOGLU kbratrkylmz Haftaya giriyorum bu gece ama hala hazır değil çantalarımız üstüne evimizi taşımamız gerekiyor daha taşınamadık 🤦🏼♀️
kbratrkylmz cidolila ben 36+2 yim benim de yok bi tek kıyafetleri yıkadım o da eğer ilaçlama yapılması gerekirse tekrar yıkanacak temizlenecek 😪
kbratrkylmz SERAYKAPLANOGLU ayy Allah kolaylık versin içinizi karartmak istemem ama sizin durumunuz daha kötü kıyamam. Sanırım benim eve de tahtakurusu geldi. İlaçlama yapılması gerekebilir. Tam emin değilim ama bir şeyler ısırıyor beni tahtakurusu olabilir diye düşünüyorum eğer öyle olursa her yeri kaldır indir temizlik gerekecek 😪
kbratrkylmz Ysmn1907 onlar direkt pedli kilot şeklinde henüz doğum yapmadım diye kullanmadım ama fotoğrafı öyle görünüyor. Bende çok fazla tavsiye edildiği için aldım. Alamayacak gibi olursanız gece pedi kullanırsınız o da iş görür bence
kbratrkylmz Buyuyoruzannecim1 😯 maşallah 🧿 keşke sizde ki azmin yarısı bende de olsa da bir şeyler yapsam artık 😂
cidolila kbratrkylmz ben odasını hAzırladım sadece çocuğuma alışverişe bile çıkmadım bu hafta izne ayrıldım bundan sonra alıp yapacağım hazırlayacagım inşallah 🙏
kbratrkylmz cidolila bende yeni alışveriş yaptım sayılır. Zaten her şeyi online aldım. Gidip almadım internetten tık tık hallettim kendimi onun için bile yormadım 😂
Buyuyoruzannecim1 kbratrkylmz 25 de aldim 26 da yikadim utuledim 28 gibi kendi cantami ve cocugun cantasini hazirladim her turlu seye karsi erken gelirse diye tedbiri elden birakmadikkk utu felanda o haftalarda cok kolay oldu simdi halim yok utu masasini acmadan yerde yaptim tavsiyem olsun
Sulee_ Fulya01 hergun yarin yaparım diye diye erteliyorum valla alıp cantaya koyması birşey değilki gidip çarşıdan alması zor geliyor banaa bu sicakda ☺
kbratrkylmz Fulya01 Öyle ama hastaneden çıkana kadar zaten oradan verecekler eve gelince de hemen yıkarım doğursam da diye kendimi kasmamış olabilirim 😂😂 ilk başlarda çok strese giriyordum ama şimdi ne azim var ne bi şey saldım çayıraaa 💁🏼♀️
anneyim_33 kbratrkylmz herseyimiz hazır 36+1 iz bı oğluş eksik oda vaktinde geldimi tamamdır Allah’ın izniyle 😄🤲😇💙