Sinemyildirim54 Kızlar son adet tarihim 17 Temmuz 1 Eylül tarihinde beta hcg değerim 496,88 çıktı son adet tarihime göre 6+5 hamile olmam gerekirken doktor çok küçük hafta veremem dedi geç döllenme olmuş olabilir mi?
minikane21 Sinemyildirim54 olabilir 7.haftada gördüler benim bebeği 6 hafta 1 günlüktü 5 gun gec dollenme olmuştu hala daha aynı 5 gün geç dollenme devam ediyor insallah ilerleyen haftalarda kapatcaz arayı
zeynep50_ Sinemyildirim54 canm benm adetime göre 6 haftalık olmam gerekirken değerim 2400lerdeydi doktor geç döllenme daha 4 haftaliksin dedi ve sadece boş keseyi görmüştük seninde öyledir muhtemelen
Sinemyildirim54 Ceysii01 hayır malesef çok küçük olduğunu söyledi doktor ultrasonda gözükmedi anlamadım ve korkuyorum
Sinemyildirim54 Ceysii01 hayır kese de gözükmedi çok küçük olduğunu söyledi 2 hafta sonra gelirsen görebiliriz dedi ama adet gecikmeme göre gözükmesi gerekirdi bu konuda endişeliyim
Ceysii01 Sinemyildirim54 cnm bilemedim simdi ama haftana gore mutlaka kese gozukmeliydi 6+5 olmasan bile 5 haftalikken kese goruluyo zaten baska bi doktorami gozuksen acaba vajinal ultrason daha net bilgi verebilir
Ceysii01 Sinemyildirim54 adet tarihine gore aradaki fark fazla ozaman cok yeni tutunma olmus olmasi lazim sanirim
Ceysii01 Sinemyildirim54 ben mesela tup bebekle hamileyim ve senin gibi son adet tarihim 17 temmuz 6+5gunluk hamileyim 5+0da karindan belli belirsiz kesem goruldu dun 6+4 de vajinal ultrasonla kalp atislarini duyduk ve bebekleri gorduk seninki kesin gec dollenme ozaman cunku benle ayni adet tarihin ve haftan
Sinemyildirim54 zeynep50_ çok teşekkür ederim 17 temmuzda olan reglim 16 gün erken gelmişti ilaç kullanıyordum o nedenle de olmuş olabilir sanırım
zeynep50_ Sinemyildirim54 belki de ilaçlardan dolayı öyle oldun canm içini ferah tut inşallah minik bebisin tutunmaya çalışıyordur