Nadide_Sultan20 Bugün kontrole gittim 35 haftalık hamileyim ve bebeğimiz dönmemis eğer dönmese 3 haftaya kadar sezeryan olacağım söyledi doktor ve haraketleri azalırsa gel dedi takip et dedi yaşayan var mı çok korkuyorum 🙄🥺
Remziye_2121 Nadide_Sultan20 bende de 3 4 gün boyunca hareket azlığı olmuştu takip edin hareketlerini 34+5 de doğurdum kızımı 2 gün önce
yarencaliskan Nadide_Sultan20 sezeryan korkulacak birşey değil çok ciddiyim hayırlısı neyse o olsun sizin için. Bende çok korkuyordum ama ne ağrısı kaldı ne sızısı oyuzden son günlerinizin keyfini sürün sezeryan anını sonuna kadar yaşayın şuan tekrar sezeryana girmek isterdim o anın büyüsü harika bir duygu 😍🥰
Hiraumut Nadide_Sultan20 Bende bugün 30 haftalık oldum normal de bebeğinin hareketleri çok iyi çok düzenliydi ama iki gündür çok az hareketleri Doktura gitmeli miyim? Korkuyorum ya çevrem normal dedi:(
aselnannesi Remziye_2121 canim bende sancılar yüzünden 36+5 tek giricem sezeryana senin bebeğin kaç kilo dogdu kuvöze girdi mi Allah bagislasin bu,arada :)
yarencaliskan Nadide_Sultan20 biraz değil tamamen rahatla canım benim önemli olan bebeğinin sağlıkla gelmesi doğum acısı nedir biz kadınlar çok güçlüyüz emin ol doğumdan sonra buraya yazıcaksan haklıymışsın diye 🥰
Arelbenan Youtubede bebeği döndürmek için hareketler var yapın derim, ben 30 haftalıkken yaptım işe yaradı
Fulya01 Hiraumut canim çikolata değilde muzlu süt muz ceviz ye korkma oda uyuyor çok kilo aldıysan oda çocuğun hareketini engeler