AngeL- Ya eskiden uygulamaya girmek için can atardım. Şimdi reklam çıkacak diye girmek istemiyorum😬 Burdan yetkililere sesleniyorum çözüm bulun lütfenn ios kullanıyorum android de böyle bi sorunum yoktu 🤔
Pinar17 AngeL- özellikle bu ara tam yorum yaparken bir anda mesaj yeri gidiyor. Alttaki küçük reklama tıklıyorum bu sefer play store açılıyor sinir oluyorum çünkü forumda gel bir daha bul o mesaji yorum yaz sonra yazmadan çıkıyorum en azından alttaki küçük reklamlar kalksın
pamuk_anne AngeL- sonuna kadar katılıyorum, Android kullanıyorum ve gına geldi. Kasılma Sayarı açtım güya tiklayacagim saniye sayacak reklamdan onu bile kullanamıyorum, reklam bitene kadar kasılma bitiyor 😅
Nymphadoraa AngeL- eskiden bende reklam hiç yoktu birkaç gündür o kadar fazla çıkıyor ki anlatamam. İki gündür çok az girdim uygulamaya. Bir de ne alakaysa azar reklamı çıkıyor 😒
Kafam AngeL- yazarken cikiyo bi anda yazdığım için tıklıyom haydi play store gırıyom cıkıyom geri yazdığım gidiyo kaybedıyom konuyu bulamıyom
Rina Ben de artık reklam çıkınca direk uygulamayı kapatıyorum. Bir de 5-10 saniye olsa yine bir derece sonuçta para kazanmaları lazım ama çok uzun sürüyor bazen bitmeyecek sanıyorum. Keşke belli bir miktara reklamsız kullanabilme özelliği olsaydı.
AngeL- Rina ya inan şuraya girip yorum yazan varmı diye bakıcam ama reklam salmıyor beni 😅 eskiden bu kadar reklam yokken de kazanıyodu bence şimdide en aza indirsin bari