Naciyeylmz Merhaba arkadaşlar kredimiz var bebeğim bir aylık eşime yardım etmek istiyorum yada çocuğumun bezini alicaj kadar bir para kazansam ne yapabilirim sizce Antalya kepezde oturuyorum
Bebegimicin1 Naciyeylmz intermetten balarak amigurumi örmeyi deneyebilirsiniz penye iplerden supla sepet yapabilirsiniz internnette yapım aşamaları vsr el işi yaoabilirsiniz ben 3 sene yaptım bu işi 2. Bebeğime hamile oldugumu öğrendikten spnra bıraktım etamin işleme falanda yapabilirsiniz oda basit nikah sekeri doğum günü süsü magnet hediyelik kapı süsü falanda yapabilirsiniz
elftrndmrci Naciyeylmz tekstil atölyeleri dışarıya çok iş veriyor, boncuk dizme fermuar düzeltme yada bağcıkla alakalı seyler bi bakının isterseniz allah kolaylık versin🙏🏻
Almi4134 elftrndmrci tekstil bolgesindeyim ama oyle yer vsr ki bilmiyorum varsa ben de yapmak isterim ya evde durmak sıkıcı artık en azından vakit değerlendirirken para kazanirim
elftrndmrci Almi4134 bi komşum yapıyodu ordan biliyorum bende. Genelde cama ilan asılıyomuş o şekilde iş bulup parça başı ücret alıyordu. İnşallah bulursunuz🙏🏻
defneveannesiii Evde paketleme işleri var. Mum kına mandal kalem vs paketliyorsun aylık en az 2500 kazanç.
Liyagonul defneveannesiii Paketleme işi olsa çok iyi olur ama güvenilir bir yer yok hiç ben internetten çok baktım hep önden para istiyorlar bizden bende güvenmiyorum maalesef . keşke gerçek paketleme işi veren olsa hepimiz için iyi olur
defneveannesiii Liyagonul işkur üzerinden alım yapıyorlar instagramda güvenilir bir sayfa var önden para tc vs istemiyor. Bi araştırın şyi olur sizin için. Bi tanıdığım hamileliği boyunca böyle çalıştı. Bebeğinin herşeyini kendisi aldı en iyi markalardan gerçekten iyi bir ek gelir
Almi4134 defneveannesiii siz ogrenebilir misiniz ki oyle bir sayfa biz bulamadık ben cok bakmıştım iskurdan oyle bir yer