acemiannne Var mı benim gibi 37.haftaya kadar çalışmak zorunda olan ben hala isteyim yorgunluktan mahvoldum artikk suanda 33+3 teyiz
bsra46 acemiannne allah yardımcınız olsun kızımda çalışmıştım bu gebelikte de calısıcam gibi duruyor Çok zorluyor 36. Hafta özellikle geçmek bilmemişti
acemiannne bsra46 valla bende 36 da biraksammi diye düşünüyorum vardiyalı gidiyorumda Allah sizede yardimci olsun 😔
acemiannne aley_ckmk24 özel sektörde calistigim icin dogumdan sonra bebisle daha fazla zaman gecirmek istedim de boylede zaman gecmiyor 🙈😂
deryakircicek Salı günü gidip 37 haftada raporumu alıp verdim kurumuma doğum iznindeyim resmen çok şükür şimdi de geceleri uyuyamıyorum bu halde ile gidemezdim zaten..
acemiannne deryakircicek bende 3 hafta daha gitmem gerek ama gidemiyorum resmen tekstilte çalışıyorum sıcak ayakta durmak vs mahvetti olmazsa 36 da cikarim 😑
deryakircicek acemiannne doğumdan sonra ile başlamayacaksan çık bekleme ben döneceğim için zorunlu çalıştım biraz
Sudeekalay acemiannne bende tekstilde çalışıyorum bugün ayrıldım izne .. fabrikada kaç tane doğum yapan oldu hepsi 35 ile 37 arasında doğum yaptı ben riske atmak istemedim
acemiannne Onur21 daha yeni çıktım vardiyalı çalıştığım icin mecbur duruyorum 7.5 saat calisiyorum ama 12 saat is yerinde duruyorum mecbur
acemiannne Sudeekalay Allah yardım etsin bizlere ya benim cevremde hep 35 37 arası dogum yapiyor benim bebekte pozisyonu aista insallah vaktinde gelir
Sudeekalay acemiannne inşallah canım benim hala makat geliş dönsün diye dua ediyorum sezaryen Olmak istemiyorum 😏
Rana-10 acemiannne çok zor Allah güç kuvvet versin size ben 35e kadar çalıştım akşamları yerde sürünüyordum heryerin ağrıyordu dayanamadım doğum iznine ayrıldım 35te
Ruyalaralemi Bende büyük baş hayvancılıkla uğraşıyorum şuan 27+3 oldum tek başıma bakıyorum aralığın 2 sinde doğum dedi doktor tabi ben sezaryen olacagim için daha erkende olabilir hayırlısı olsun
acemiannne Ruyalaralemi cok zor Allah yardim etsin bizlere sezaryenlerinerken aliyorlar sanirim 48 de falan tam eminde degilim