Happybsrn Elbet-birgun-kavusacagiz yaşım. 33 genelde riskli çıkıyor insan tedirgin oluyor yaa 🙄 olur kız ,önce yarın olsun diye başlıyoruz sonra doğsun artık durumunda kadar bekle bekle 😁😁😁
Oznurcakir Elbet-birgun-kavusacagiz hayırlı haberlerle inşallah . O heyecanı yaşamak için adet günümü bekliyorum stresten gecikme yaşıyorum şuan da 🤦😁😊
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz buldum canım izmirdeyim 🙏😄 daha önce diğer uyeligimle senin kafanı çok kurutmustim. İlk ignelere başlayacağım zaman yine çıktın karsima üzgünüm 😂😂
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 🤣🤣🤣olsun canm elimden geldigince yardimci olurum dertler ayni olunca🥰🥰 bide transferden sonra havuc suyu yada havuc yecanm bol bol tabi sekerin yoksa bebegin tutunmasinda cok yardimci🥰
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz tamam canım havucu da hemen pazardan alayım havucu duymamistim hiç ne yalan söyleyeyim 😊🙈vallahi sağol Allah razı olsun yaaa🙏
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 sendende razi olsun canm ne demek insallah guzel habrrlerinide paylasmak nasip olur🥰🌸
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 8.gun idrar testi yaptim cok sukur pozitif cikti yarin 12.gunum kan vericem insallah ondada guzel haberi aliriz🥰🤲
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz ayy inşallah 😍🙏 hayırlı ve güzel sonuçlarla kucağınıza almak nasip etsin Rabbim 🙏
Tomrishatun Elbet-birgun-kavusacagiz ben cesaret edemeyebilirim hem taşımak zor hem.dogurmak riskleri fazla kafam.karisik benimde bu konuda
Elbet-birgun-kavusacagiz Tomrishatun biraz sans isi aslinda iki embriyonunda tutunmasi. Nasip kismet 😊
Ozlem9292 Elbet-birgun-kavusacagiz çok şükür pozitif ❤️❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
Ozlem9292 Elbet-birgun-kavusacagiz çok sevindim rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin 🤗 ilk kan değeriniz kaçtı acaba ?
Elbet-birgun-kavusacagiz Ozlem9292 amiin hepimiz saglikla sihhatle kavusalim insallah.🌸 Bugun verdim ben ilk kani 641 cikti ikinciyi persembe gunu vericem allahin izniyle sonra kese icin cagircak dr.. Sizin degerler nedir keseyi gordunuzmu
Ozlem9292 Elbet-birgun-kavusacagiz bende 2. Kanımı Perşembe günü verdim 763 çıktı . Çarşamba günü tekrar gideceğiz Allah’ın izniyle
Elbet-birgun-kavusacagiz Ozlem9292 hayirli olsun simdiden saglikla ilerlesin hersey insallah Kese icinmi gideceksiniz yoksa yeniden kanmi vericeksiniz
Ozlem9292 Elbet-birgun-kavusacagiz kese için gidicez doktor hcg 4000 üstü olduğunda kese görünür dedi. Bi de bende ohss sendromu çıktı . Tüp bebek tedavisinde genelde olurmuş . Şuan çok şükür ağrılarım geçti ama doktor gözetim altında tutalım dedi .