Kızlar 3 aylık hamileyim. Mide bulantılarını çok aşırı yaşıyorum. Her sabah pril bulaşık deterjanı gibi yeşil yeşil kusuyorum. Ağzıma o kadar acı bir tat geliyorki o tat hiç gitmiyor hep ağzım o acılıkta oluyor. Meyve sebze tüketiyorum ağzım tatlanır belki diye ama faydası yok. Ağzımda meyve varken tadını alıyorum ama yuttuğum an ağzıma o acı tat yeniden geliyor. Meyve sebzelerde 1 nebze olsada tadını alabiliyorum. Fakat akşam oluyor ve akşam yemeklerindede aynı acımsı tat devam ediyor. Yemekler hep ekşi sanki bozukmuş gibi hissediyorum ve yiyesim gelmiyor. Yediğim yemeklerden zevk alamaz oldum. Karnım doymuyor hep aç hissediyorum ama yiyemiyorumda. Sürekli diş fırçalayıp, sakız çiğnemeye çalışıyorum genede ağzım hep acı benim gibi olanlar var mı? Ne yapmam gerekir bu acılıktan kurtulmak için önerileriniz nedir? Birde su içemiyorum suyun vücudumda farklı birşeyler yaptığını düşünüyorum yani şöyle içtiğim su midede köpük oluşturuyor. Bu sefer suyu içtikten 5 dakika sonra köpük gibi kusmaya başlıyorum gene yeşil oluyor. Su içemediğim için bolca sulu meyve tüketmeye çalışıyorum bu seferde kabuklarını çıkarttığımı farkettim meyveleri soyup yiyorum. Yani tüm bunlar normal mi? Benim kilo kaybım başladı ne yapabilirim bilmiyorum 🥺