Garfield06 Tugbaaygt nasil birsey oluyor varis benimde genital bolgemde sivilce yumruğu gibi bisey var o mu
Serpiltsn Tugbaaygt benim Dr detaylı usg de rahim içinde vajinal varisler var demisti doktor, dışardan belli değil ama icerde barmıs
Tugbaaygt Bazı insanların ellerindeki damarlar daha belirgindir daha sistir oda öyle orada damarlar şiş. Benim ilk beze gibiydi sonra büyüdü
Hrygkcshn Bende yaşıyorum yaaaa top gibi damat var içi dışına çıktı resmen genital bölgemin neden öyle oluyor ya düzelecek mi sonra
Tugbaaygt Hrygkcshn aynen canım çok affedersiniz dışardan bakınca tıpkı ceviz içi varmış gibi duruyor. Birde dış dudak denilen yerlerde de var çamaşır giyemiyorum canım çok açıyor yürümek ve oturmak istemiyorum 😭
zeynep5627 @Tugbaaygt benimde var bu vajinal varis lanetinden bugün kontrolüm var sanırım doktorum iğne başlayacak ve bana normal doğum riskli dedi size doğum hakkında yorum yaptı mı
Tugbaaygt zeynep5627 benim bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim erken doğum nedeniyle sezaryen ile oldu Buda mecbur sezaryen ama sezaryen olmasaydı normal dogum bence imkansızdi çünkü affedersiniz delik tamamen kapalı.
Tugbaaygt zeynep5627 bana ilaç vermedi yapa bilecek bişeyim yok gebelikte ola biliyor normal dedi. Biran önce doğumu bekliyorum
zeynep5627 @Hrygkcshn doğumdan sonra geçiyormuş canım doktorun doğum şekli ile ilgili bi yorum yaptı mı