Kelebekmadam Bugün doktor kontrolüm vardı karnın sert dedi bende evet bazı zamanlar sertleşiyor dedim erken doğum belirtisi dedi kasıldıkça rahim ağzı açılabilir dedi progestan başladı çok korkuyorum daha 19 haftalık gebeyim :(
metehaninannesiii Kelebekmadam benim karnim hep sertti goren karnin karpuz gibi derdi gercekten tas gibiydi cok sukur bisi olmadi
goktugun_annesiii Kelebekmadam bende yarın 21 haftalık olacağım canım benimde karnımın belirli yerlerinde ara sıra sertlikler oluyor ben bebiş diyorum ama 🤷🏼♀️🙄 doktoruma henüz söylemedim
DefneRana Kelebekmadam bende de sertlik oluyor sürekli ilk hamileliğimde böyleydi 40+3 de doğdu hiç duymamıştım erken doğum olabileceğini
bilnazo68o Kelebekmadam evet başladığı iyi olmuş canım benimde çok sık olurdu iğne yaptırırdım. Çok şükür açılma kısalma olmadan 34 haftayı tamamladık
Kelebekmadam metehaninannesiii inşallah birşey olmaz erken doğum felan deyince korktum ama her ihtimale karşı başladı progestanı
Kelebekmadam goktugun_annesiii söyleyin mutlaka bazı zamanlar normal olarak kabul ediliyormuş her ihtimale karşı pprogestan başladı bana
Minikmucizem22 Kelebekmadam ya bu doktorların hepsi niye birbirinden çok uç şeyler söylüyo. Benimde sizin dediğiniz gibi taş gibi ve tahmin hep kasiliyo sivriliyo bebek taş gibi oluyo anlattım durumu önemli bişey değil dedi. Şimdi içimi korku kapladı ya
cokbilmis Kelebekmadam biz de 18+2′yiz. Aynı şey bana da oluyor sertleşiyor ve kasılıyor. Doktor normal dedi. Eğer şiddetli ve geçmeyen sancıların ve kanaman olursa hemen gel. Yoksa normal dedi
Kelebekmadam cokbilmis yok benimde ara ara sürekli olan birşey değil geceleri oluyor illede yemekten sonra sertleşiyor progestana başladık bakalım umarım işe yarar