Tugbamete Bebekinko Quinny zapp extra 2 kullanıyoruz çok memnunuz bir daha alcak olsam yine aynını alırdım
damlacgslr Merhaba bende çok araştırarak Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Arabası aldım. Ben mağazadan 8600 TLye aldım. Oldukça kaliteli ve güzel. Belki araştırıp bakmak isteyen olur 🌸
caglanurr Mom673 bi puset geliyor birde port bebe geliyor ister puseti takıyorsun ister onu takıyorsun ayrı ayrı
caglanurr Mom673 yani ordaki resimdekinin aynısı haricinde gelen bişey yok puset dediğim sizin deyiminizde taşıma koltuğu sadece ikisi geldi
Mom673 caglanurr onu anladım sadece şunu anlayamadım hani bebek arabası haricinde portbebe yani yatay şekilde olan ve oturulan şekilde olan koltuk da ayrı geliyor değil mi yoksa bebek arabası o şekillere de giriyor anlamında mı koyulmuş bir resim ?
Kubradoruk111 Mervediz1 bende de aynısından var çok memnunum bagaja sığması açılıp kapaması kolay.fakat tek zorlandığım tek yönlü kullanım.bebeğin altını değiştirirken öne kırılan olsa yada diğer tarafa geçse işime engel olmazdı.
Nilgun75 Bebekinko paristen junama diamond termo bleue 4 in 1 base isofix marka aldim,pahali Ama dunyada ustune marka tanimiyorum,harika bir araba, burdayim diyor resmen
Ozge2805 Cicilibicili ah ah üretimi şuan heryerden yok bende çok istedim hatta pierre çaresine ulaştım twist plusun üretimi artık legend olarak yapılmaktaymış
Cicilibicili Ozge2805 yaaa çok şaşırdım şuan. Gerçekten de güzel bi arabaydı neden kalkmış üretimden. Kötü olmuş 😢
Ozge2805 Cicilibicili işte canım şimdi aynısı olarak legend olarak üretiliyor 4400 baya pahalı ama alacağım