Koyulu Bebek arabasında en çok hafifligini, içine yatirirken kolların açılmasını, bebegin büyüdüğünde de ayaklarını çıkarabilmek rahatlığı açısından kanz Ygo tercih ettik..
Nghnyr Nlfrylmz bende ondan düşünüyorum boyu çok mu uzun? Kolu ayarlanmıyor galiba sorun yaşadınız mı hiç?
goktugun_annesiii nurpella bende bayadir araştırıyorum en çok kafama yatan o oldu valla hem uygun hem içeriği fazla yağmurluğuna kadar var hoşuma gitti 😇
tontirik Lila_- yok sorun tabi daha almamışsınız sormanızda sakınca yok. Hayır puseti çıkmadan katlanmıyor malesef bende daha kullanmaya başlamadım ama evde denedim. Pusetle mümkün değil. Oturma kısmıyla da katlanmıyor sanırım ama katlanmakta mümkün yani denedim oldu. Ama çok kaliteli bir araba. Benim çok içime sindi kumaş kalitesi çok güzel
Cicilibicili Nurklc38 ben babymalldan almıştım, bu benimki https://www.babymall.com.tr/pierre-cardin-tekstil-pierre-cardin-twist-plus-2020-bebek-arabasi-siyah-p-16132
yarencaliskan tontirik AA neden ben memnunum tabı benim oğlan durmaya direniyor bir türlü arabaya alıştıramadım ama pusetini çok sevdi evde bile onda durmak istiyor 😅
Atlasko Doğumdan itibaren tek alınacak araba bence mamas papas armadillo flip xt alın aldırın dediklerinden yok travel al sonra baston al bi dünya para gerek yok tek sefer alınıp 4 yaşa kadar kolaylıkla kullanılacak araba ve inanın hem bebeğiniz hem siz rahat edeceksiniz tam yatış pozisyonu tam tente kapanması kolay acılıp kapana bilen mükemmel bir araba bir sefer alın tam alın hakkını veriyor kesinlikle
Mom673 caglanurr birde şunu merak ettim videoda gördüm de portbebe bebek arabasının haricinde gelmiyor mu videoda bebek arabasını port bebe yapmışlar o şekilde mi acaba o yönde kafam karıştı biraz yani bebek arabası+ port bebe+ Taşıma koltuğu olarak gelmesi gerekmiyor mu resim yükleyebiliyorsanız ekleme şansınız var mı rica etsem bir kere alınacak bir şey olduğu için yanlış almak istemiyorum
caglanurr Mom673 bi puset geliyor birde port bebe geliyor ister puseti takıyorsun ister onu takıyorsun ayrı ayrı
caglanurr Mom673 yani ordaki resimdekinin aynısı haricinde gelen bişey yok puset dediğim sizin deyiminizde taşıma koltuğu sadece ikisi geldi
Portakalannesi Bebekinko kanz d-go almayı planlıyorum hafif kullanışlı sağlam duruyor e bebekte uzun uzun baktık denedik herşeyini
Tugbaa2937 Bebekinko kesinlikle joie o kadar sağlam boyutları yüzünden heryeee sığıyor yer kaplamiyor. Çok memnunum